(P) Noul parfum Bombshell Intense de la Victoria’s Secret

Brandul Victoria's Secret lansează Bombshell Intense, noul parfum cu note senzuale care completează colecția multi-premiată de parfumuri Bombshell.

(P) Noul parfum Bombshell Intense de la Victoria’s Secret

Brandul Victoria’s Secret lansează Bombshell Intense, noul parfum cu note senzuale care completează colecția multi-premiată de parfumuri Bombshell.

Provocatorul Bombshell Intense se alătură așadar unei colecții iconice de parfumuri – Bombshell. Inspirat de seducătorul roșu, Bombshell Intense încapsulează exact ceea ce și transmite aceasta culoare: putere, dârzenie, dar și glamour și pasiune. Note: Cireașă rafinată, cremoasă, vie. Bujor roșu pentru acel touch pigmentat și abundent din aroma florala, care a consacrat parfumul Bombshell. Vanilia îndrăzneață învăluie totul într-un finish blând, călduros.

Creat având la baza valorile culorii roșu – care întruchipează puterea, dârzenia, aerul glamouros și pasiunea – parfumul Bombshell Intense iți oferă o experiență senzorială rasata și plăcuta, fiind totodată și cel mai cutezător parfum de până acum al întregii colecții.

Notele care deschid acest parfum citric-floral-sălbatic sunt extrase din rafinata și cremoasa cireașă, peste care „intervine bujorul roșu – cu ale sale impulsuri saturate care confirmă semnătură floral a lui Bombshell.

În miezul parfumului tronează vanilia din Madagascar – pura, dar viguroasa, și care desăvârșește parfumul în note subtile, dar îndrăznețe. În sfârșit, câțiva stropi fini de nectar de piersici și pruna finisează senzual aroma.

Te vei îndrăgosti până peste cap de acea frumusețe misterioasă pe care o proiectează un lan de bujori roșii îănfloriți. În inima parfumului vei descoperi esență floral-proaspătă a acelor bujori înfloriți și care să fie parca ocrotita de petalele lor purpurii.

Colecția include apa de parfum 50 și 100ml, apa de parfum rollerball 7ml, mist pentru corp 250ml și loțiune parfumata 250ml. Descoperă întreagă colecție Bombshell Intense în magazinul Victorias Secret din Băneasa Shopping City!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty