(P) Nominalizat cea mai bună amenajare a unui spațiu public

De cinci ani ELLE DECORATION a dezvoltat o platformă relevantă de promovare a designerilor români. Puteți vedea nominalizații și câștigătorii din acest an pe elle.ro/decoration. La gala din acest an au fost acordate șapte trofee creație a lui Cătălin Năstăsoiu, precum și un premiu special oferit de Grundig. S-au înscris peste 100 de proiecte, care au primit peste 25.000 de voturi, un nivel record pentru competiție. |ncet, dar sigur, se dezvoltă o piață de design în România și vă invităm să faceți parte din istorie, să vedeți, să susțineți designul românesc și să ajutăm această comunitate tânără și talentată să crească. Pentru că vom crește și noi odată cu ea. Alături de intenția ELLE DECORATION de a stimula creativitatea s-au aflat ClassIN, showroomul de unde designerii pot lua produse de design original, ca să mobilize superbele apartamente din WIN Herastrău. Evenimentul a fost realizat și cu sprijinul Grundig, YTONG, gloTM, și în parteneriat cu Antonescu & Partners. Ne-au fost alături și le mulțumim celor de la Crama Liliac – The Wine of Transilvania, Kronenbour 1664 Blanc și Music Gear.

(P) Nominalizat cea mai bună amenajare a unui spațiu public

Zitec

(Monica Trasca / Stefan Bianco / Alexandra Starca Diaconu)

Cum amenajezi un spațiu de birouri de 1.700 de metri pătrați din Timpuri Noi pentru unul dintre cei mai mari producători de software de la noi, al cărui co-fondator, Alexandru Lăpușan, este și mare fan Star Trek și BD? Ei bine, dai drumul fanteziei, cam cât de mult te ține bugetul de 425.000 de euro.

„Clientul și-a dorit o nava spațială într-un univers Mad Max. Așadar, idea unei nave spațiale aflate în descompunere acaparată de natură devine concept de bază. Având la dispoziție o combinație largă de elemente, avem încăperi tematice cum ar fi cafeteria – Universe, zonele de relax – Jurassic și salina – Space invaders, meeting room-urile – Main bridge și Star Trek. Trecând în tărâmul fantastic avem încăperile Tinerețe fără bătrânețe, Dune, Regele și Harap Alb. Fiecare colț are o semnificație aparte pentru client și echipa lui', explică pe scurt conceptul membrii studioul de arhitectură Prographic.

Simbolurile din literatură, cinematografie și muzică abundă în amenajarea spațiului care poate găzdui aproximativ 190 de angajați. Aceștia nu doar au inspirat designul, împărtășind cu echipa de amenajări pasiunilor lor comune, ci au pus umărul la crearea elementelor grafice în propriul laborator de design grafic. Andrei Moldovan, desenatorul revistei „Harap Alb continuă' și Bogdan Chelaru, desenatorul benzii desenate Tinerețe fără bătrânețe' au fost contractați pentru a face ilustrațiile din spațiile de întâlnire.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration