(P) Nominalizat cea mai bună amenajare a unui spațiu public

De cinci ani ELLE DECORATION a dezvoltat o platformă relevantă de promovare a designerilor români. Puteți vedea nominalizații și câștigătorii din acest an pe elle.ro/decoration. La gala din acest an au fost acordate șapte trofee creație a lui Cătălin Năstăsoiu, precum și un premiu special oferit de Grundig. S-au înscris peste 100 de proiecte, care au primit peste 25.000 de voturi, un nivel record pentru competiție. |ncet, dar sigur, se dezvoltă o piață de design în România și vă invităm să faceți parte din istorie, să vedeți, să susțineți designul românesc și să ajutăm această comunitate tânără și talentată să crească. Pentru că vom crește și noi odată cu ea. Alături de intenția ELLE DECORATION de a stimula creativitatea s-au aflat ClassIN, showroomul de unde designerii pot lua produse de design original, ca să mobilize superbele apartamente din WIN Herastrău. Evenimentul a fost realizat și cu sprijinul Grundig, Ytong, gloTM, și în parteneriat cu Antonescu & Partners. Ne-au fost alături și le mulțumim celor de la Crama Liliac – The Wine of Transilvania, Kronenbour 1664 Blanc și Music Gear.

(P) Nominalizat cea mai bună amenajare a unui spațiu public

Casa M60

(Valentin Clăpan / David Maguet)

Sora mai mâncăcioasă a cafenelei M60 din zona Amzei, Casa M60 se dorește un restaurant cu atmosferă intimă, unde să te simți ca la tine acasă. Amenajată într-un spațiu care înainte a deservit un restaurant raw vegan, casa capătă o atmosferă scandinavă funky, cu ajutorul mobilierului nordic și a luminii calde ce îmblînzește culorile tari de pe pereți.

Amenajarea constituie o colaborare între Valentin Clapan și proprietarul M60, David Maguet, acesta din urmă însușindu-și filosofia de viață scandinavă în anii petrecuți în zona nordică. „Contribuția proprietarului a fost una destul de mare, având în vedere că el a stat în jur de cinci ani acolo și a venit cu o bază de date și una artistică destul de impresionante. Totul e foarte simplu la ei și asta am încercat și noi cu această amenajare: să creăm într-un spațiul public sentimentul de acasă, să nu te simți urmărit, constrâns în vreun fel. Am vrut să fie o atmosferă intimă, unde oamenii să se simtă deschiși. Sunt zone cu canapele, cu fotolii, cu mese, astfel încât clienții să își poată alege locul în funcție de starea lor,' ne-a povestit Valentin Clapan.

Un alt concept relativ nou pentru HoReCa România este zona amenajată la intrare, sub forma unui lobby, unde clienții pot aștepta în mod confortabil să li se elibereze o masă.

Mobilierul a fost luat din Norvegia și Danemarca, de la Normann Copenhagen și Bolia. Restaurantul este deschis de aproximativ jumătate de an, pe strada Domnița Ruxandra și beneficiază de o terasă amenajată tot în stil scandinav. E pet friendly.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration