(P) Nominalizat cea mai bună amenajare a unei locuințe private

De cinci ani ELLE DECORATION a dezvoltat o platformă relevantă de promovare a designerilor români. Puteți vedea nominalizații și câștigătorii din acest an pe elle.ro/decoration. La gala din acest an au fost acordate șapte trofee creație a lui Cătălin Năstăsoiu, precum și un premiu special oferit de Grundig. S-au înscris peste 100 de proiecte, care au primit peste 25.000 de voturi, un nivel record pentru competiție. |ncet, dar sigur, se dezvoltă o piață de design în România și vă invităm să faceți parte din istorie, să vedeți, să susțineți designul românesc și să ajutăm această comunitate tânără și talentată să crească. Pentru că vom crește și noi odată cu ea. Alături de intenția ELLE DECORATION de a stimula creativitatea s-au aflat ClassIN, showroomul de unde designerii pot lua produse de design original, ca să mobilize superbele apartamente din WIN Herastrău. Evenimentul a fost realizat și cu sprijinul Grundig, YTONG, gloTM, și în parteneriat cu Antonescu & Partners. Ne-au fost alături și le mulțumim celor de la Crama Liliac – The Wine of Transilvania, Kronenbour 1664 Blanc și Music Gear.

(P) Nominalizat cea mai bună amenajare a unei locuințe private

Apartament S.C.

(Andrei Ignat)

Când ai mână liberă la stabilirea designului, pentru că ai câștigat încrederea beneficiarilor în proiecte anterioare de amenajări de birouri și apartamente, și când aceștia sunt și constructori, deci îți oferă tot suportul tehnic de care ai nevoie la implementarea proiectului, poți obține un rezultat spectaculos, cum este amenajarea acestui apartament de 78 mp.

Recompartimentat complet, transformat dintr-un spațiu cu trei camere într-unul ceva mai generos, cu un singur dormitor, două băi și un open space cu living, dining și bucătărie, apartamentul se dorește o locuință provizorie (undeva la trei ani) pentru cuplul de proprietari. Pentru a crea senzația de și mai multă spațialitate, s-au folosit multe oglinzi fumurii, care ascund în spatele lor zone de depozitare. „Proprietarii și-au dorit multe spații de depozitare, care să nu afecteze aspectul amenajării. Așa că peste tot unde este placat cu mdf albastru și cu oglindă există spații de depozitare ascunse', ne-a explicat Andrei Ignat. 

O particularitate a amenajării o constituie iluminatul arhitectural și cel decorativ. Andrei a insistat mult pe schema de iluminat a casei, oferind proprietarilor posibilitatea de a accesa mai multe scenarii. În living există un iluminat pentru citit, altul pentru privit la televizor și altul ceva mai ambiental, creat cu ajutorul unei placări cu ardezie, luminată din spate pe toată lungimea sa. 

Mobilierul e este executat pe comandă, la Stil Soft Design, o firmă din Focșani; canapeaua și patul sunt de la Divanissimi, gresia și faianța sunt de la Delta Studio. Marmura Nero Marquira e de la Piatra Online și marmura de Carrara de la Delta Studio și se regăsesc atât în placările de pe pereți, cât și în cele de pe podea, dând fluiditate și coerență spațiului.

Recomandari
Mai multe din elle decoration