(P) Modul uimitor în care tratamentul cu implant dentar îți poate schimba viața!

Atunci când te confrunți cu lipsa unuia sau a mai multor dinți, pe lângă faptul că aspectul zâmbetului tău are de suferit, simți și un disconfort permanent. Nu mai poți vorbi sau mânca așa cum o făceai înainte, fapt care nu este deloc plăcut.  

(P) Modul uimitor în care tratamentul cu implant dentar îți poate schimba viața!

În plus, atunci când ai o dantură incompletă, stima de sine începe să scadă. Nu mai zâmbești cu încredere, simți nevoia mereu să-ți acoperi gura cu mâna și te simți nemulțumit de aspectul tău. 

Din cauza acestei probleme la nivelul danturii, și viața ta socială poate avea de suferit. Dacă nu te simți confortabil în propria piele, nu îți vei mai dori nici să-ți petreci timpul alături de cei mai buni prieteni. 

Totodată, trebuie să știi că lipsa dinților îți poate afecta și starea de sănătate, deoarece vei fi nevoit să consumi doar alimente moi, unele dintre ele fiind procesate și pline de zaharuri și grăsimi.  

De aceea, dacă dantura ta nu mai este completă, ar trebui să apelezi la tratamentul cu implant dentar. Acesta îți va schimba viața în totalitate! Iată cum: 

Vei avea mai multă încredere în tine 

Implanturile îți completează dantura și îți oferă un zâmbet frumos, impecabil din toate punctele de vedere. Nu îți va mai fi teamă să râzi, să zâmbești sau să te fotografiezi alături de oamenii dragi, pentru că vei avea mai multă încredere în tine. Viața ta va fi mai frumoasă imediat ce dantura va fi din nou completă! 

Vei putea adopta o alimentație sănătoasă 

Din cauza dinților lipsă, nu mai poți mesteca fructele sau legumele pe care ți le dorești, fapt care îți poate provoca un deficit de vitamine. Ei bine, dacă vei apela la tratamentul cu implant dentar, nu va mai fi necesar să mănânci în fiecare zi mâncăruri moi, ci vei putea avea o alimentație diversificată, potrivită pentru un stil de viață sănătos.  

Atunci când ai implanturi dentare, poți mânca orice îți dorești, ca și cum ai avea din nou dinții tăi naturali! 

Vei arăta mai tânăr 

Întreaga fizionomie este afectată de golurile din dantură. Osul maxilarului începe să se resoarbă, buzele par mai subțiri, pielea feței se lasă, iar ridurile încep să iasă la iveală, mai ales în zona gurii. Din fericire, implanturile pot stopa acest proces și îți pot oferi un aspect întinerit! 

Vei vorbi mai clar 

Vorbirea este îngreunată atunci când ai o dantură incompletă sau porți o proteză voluminoasă, iar dacă urmează să te prezinți la un eveniment sau ai o întâlnire de afaceri, cu siguranță îți dorești să poți vorbi încrezător în forțele proprii. Tratamentul cu implant dentar te va ajuta să vorbești clar și răspicat! 

Nu te vei simți diferit 

Dacă nu ai apelat la implanturi din cauză că te gândești că te vei simți ciudat, a venit timpul să renunți la această preconcepție. Un implant dentar va arăta și se va simți la fel ca dinții naturali. Acesta este un dispozitiv din titan care este inserat în osul maxilarului și care este biocompatibil cu organismul uman. El va oferi un suport stabil pentru dintele artificial, fără să incomodeze! 

Așadar, acum că ai aflat cum îți va schimba viața tratamentul cu implant dentar, apelează la dentalexcellence.ro pentru a beneficia de el. Această clinică stomatologică are o echipă formată din adevărați specialiști și aparatură de ultimă generație, așa că vei avea garanția unui tratament de succes! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet