(P) Mărțișoare speciale pentru femeile din viața ta!

(P) Mărțișoare speciale pentru femeile din viața ta!

Au mai rămas doar câteva zile până la prima zi de Martie, cea asociată de obicei, la români, cu oferirea, dar și primirea de martisoare. Dar, pe cât de frumos este acest obicei, în care de regulă reprezentantele sexului frumos sunt cele în centrul atenției, pentru bărbați este destul de dificil să găsească acele mărțișoare perfecte pentru femeile din viața lor. De aceea, am decis să îți venim în ajutor cu câteva sugestii de mărțișoare care, alături de clasicul șnur alb-roșu, să le vestească urmașelor Evei că primăvara a sosit. Măcar din punct de vedere calendaristic, pentru că până la temperaturile mai plăcute, mai au puțin de așteptat.

Mărțișoare pentru mama

Pentru orice băiat sau bărbat, mama este de regulă ființa cea mai importantă din viața lui, cea căreia îi poartă o dragoste imensă, și cea care îi este mereu alături, indiferent de situație. De aceea, trebuie găsit acel mărțișor special, care să o facă să simtă dragostea pe care fiul ei i-o poartă. De aceea, dacă nu vrei să dai greș, poți alege din mai multe mărțișoare, cum ar fi clasicul coșar – binecunoscut simbol al norocului și un porumbel alb. Acesta reprezintă dragostea sinceră, bucuria, așa că fiecare mamă va fi mai mult decât bucuroasă să îl poarte, mai ales dacă este de la fiul ei drag.

Mărțișoare pentru parteneră

Alegerea unuia sau mai multe mărțișoare pentru partenera de viață nu este deloc o sarcină ușoară. Parcă nimic nu se potrivește, deși trebuie să recunoști, chiar ai de unde alege, pentru că oferta este mai mult decât generoasă. De aceea, dacă vrei ceva special, poți alege din mulțimea de martisoare online pe cel care i se potrivește. Este un dar elegant, iar faptul că este personalizat cu numele ei, o va face să simtă cât de importantă este în viața ta. Dacă nu vrei să alegi mărțișoare cu nume, nicio problemă, te poți orienta către o broșă finuță, sau chiar o brățară delicată.  

Mărțișoare pentru fiica ta

Pentru orice fiică, tatăl ei este cea mai importantă prezență masculină din viața ei. Și, ca să fim sinceri până la capăt, cam toate fetele au o relație specială cu tatăl lor, cel care le-a învățat să meargă pe bicicletă, să alerge prin parc și multe altele. De aceea, dacă tu și fiica ta sunteți o adevărată echipă, trebuie să îi oferi un mărțișor cu adevărat special. Poți opta din nou pentru mărțișoare cu nume, sau alege un pandantiv sau un accesoriu tineresc, dar care să țină cont și de pasiunile ei. Îl va aprecia, cu siguranță.

Mărțișoare pentru soră/cumnată

Aici poți să ieși puțin din tiparele obișnuite și să le oferi acestora broșe cu mesaje amuzante. Acestea le vor aduce zâmbetul pe buze, vor aprecia umorul tău, și ce metodă mai bună de a începe primăvara cunoști decât cea însoțită de multe râsete din inimă?

Mărțișoare pentru colege

Indiferent dacă este vorba despre colegele de școală, facultate sau serviciu, dacă le vei oferi câte un mărțișor în această zi, vei fi foarte apreciat de ele. Nu este nevoie să cheltuiești sume uriașe, cu un mic gest simbolic ai reușit să te achiți cu brio de sarcină. Îndreaptă-ți atenția către acele mărțișoare cu motive tradiționale, sau mergi pe varianta clasică, coșarul, trifoiul cu patru foi, ghiocelul sau potcoava.

După cum obsservi, nu este chiar atât de greu să găsești mărțișorul perfect pentru femeile din viața ta. Însă, indiferent spre care îți îndrepți atenția, nu uita regula de bază: oferă ceva din inimă, și va fi cu siguranță foarte apreciat, chiar dacă poate nu costă chiar atât de mult! O primăvară frumoasă să ai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle