(P) Mai simplu, mai ușor, cu produsele pentru baie GoodHome de la Brico Depôt

(P) Mai simplu, mai ușor, cu produsele pentru baie GoodHome de la Brico Depôt

Vrei să îți reamenajezi baia? Să pui la locul lor toate produsele de îngrijire pe care le folosești? Să ai mai mult spațiu? Un proiect de reamenajare poate fi destul de complicat dacă nu știi ce soluții sunt potrivite pentru tine și baia ta. Gama GoodHome te ajută să-ți finalizezi proiectul cu succes și să obții o baie funcțională și elegantă la un preț accesibil.

Locuința ta merită să primească tot ce e mai bun, iar produsele GoodHome pot face minuni în baia ta. Gama este disponibilă exclusiv în magazinele Brico Depôt și răspunde nevoilor de bază legate de siguranță, confort și durabilitate, cu soluții accesibile pentru fiecare colț al încăperii. Mai mare sau mai mică, orice baie poate să devină camera visurilor tale.

Să vorbim, în primul rând, despre spațiu. Sigur, cu toții ne dorim să avem la dispoziție o suprafață cât mai mare, pentru a fi siguri că îi putem găsi fiecărui obiect locul său specific. Cu atât mai mult în baie, acolo unde trebuie să aranjăm constant prosoape, tot felul de recipiente și produse de îngrijire personală. Indiferent de dimensiune, și cea mai mică baie poate fi adaptată nevoilor noastre zilnice, cu produsele GoodHome.

Vorbim, de fapt, despre produse cu dublu rol. Dincolo de funcția primară de depozitare, mobilierele imandra și ladoga, toate parte a gamei GoodHome sunt modulare, ceea ce îți oferă posibilitatea de a le aranja exact așa cum îți dorești, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Sunt ușor de curățat, dispun de un sistem de închidere silențios și au un design elegant, care transformă spectaculos orice baie.

Un aspect pe care nu foarte mulți dintre noi îl luăm în calcul atunci când vine vorba de reamenajarea băii este cel legat de eficiența obiectelor sanitare alese. În timp, acest factor poate face diferența în calculul facturilor. Gama de baterii lazu din gama GoodHome este concepută exact în jurul acestei necesități. Au un design contemporan, forme cilindrice moderne și îndrăznețe și, cel mai important, se ghidează după criteriul eficienței. Pe scurt, vin la pachet cu un sistem de economisire a apei (oferă un consum cu până la 40% mai mic datorită limitatorului integrat destinat controlului fluxului de apă, pentru confort sporit).

Bateria piana cu montaj prin partea superioară este potrivită persoanelor care își doresc baterii ușor de instalat, funcționale și moderne la un preț imbatabil. O singură persoană poate instala bateria în mai puțin de 5 minute, fără să aibă nevoie de ajutor. Este recomandată atât pentru sisteme cu presiune scăzută, cât și pentru cele cu presiune ridicată, are un dozator integrat cu un debit de 6l/minut și beneficiază de 10 ani garanție.

Dacă produsele GoodHome sunt foarte simplu de instalat, sigur vă întrebați și cât de ușor de curățat sunt. Cu atât mai mult atunci când vorbim despre baie, în care ne dorim tot timpul să avem un mediu impecabil. Probabil că cel mai dificil de curățat sunt cabina de duș, toaleta și accesoriile. GoodHome ne scapă, însă, de această grijă, pentru că toate produsele au fost gândite să ne simplifice munca. Ușa pentru duș și panourile beloya, toaleta fără margini cavally și accesoriile koros sunt extrem de ușor de asamblat, de întreținut și de curățat, sunt foarte silențioase și economice – pe scurt, îți pot face viața mult mai ușoară.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration