(P) Magazinul HUAWEI AppGallery, calea ta spre cele mai populare aplicații

HUAWEI AppGallery, echipat cu cele mai populare aplicații, vine preinstalat pe noua tabletă HUAWEI MatePad T10 și pe noul smartphone HUAWEI Mate 40 Pro.

(P) Magazinul HUAWEI AppGallery, calea ta spre cele mai populare aplicații

Dacă ți-ai cumpărat recent o tabletă nouă sau un nou smartphone marca Huawei, este foarte ușor să începi încă din primul moment să-ți personalizezi noul dispozitiv cu tot felul de aplicații. Atât HUAWEI MatePad T10, cea mai nouă tabletă Huawei, cât și HUAWEI Mate 40 Pro, cel mai nou smartphone vârf de gamă, vin cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat. Acesta conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, care să-ți satisfacă orice nevoie.

Indiferent dacă e vorba despre aplicații din zona de știri, divertisment, shopping sau rețele sociale, le găsești pe toate în HUAWEI AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerrys Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România. Iar Phone Clone va fi instrumentul care te va ajuta să-ți transferi cât ai clipi aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe gadget-ul vechi pe cel nou.

Tot în AppGallery vei descoperi și noul instrument de căutare Petal Search, care aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate.

Aplicația mobilPay Wallet, primul portofel digital românesc, care transformă telefonul mobil într-un instrument de plată, este și ea disponibilă în HUAWEI AppGallery. Cu ajutorul ei, poți face plăți doar cu telefonul mobil și îți poți plăti facturile cu doar câteva click-uri.

Iar cu aplicația Card Sodexo îți poți monitoriza contul oriunde te-ai afla, dacă beneficiezi de un card Gusto, Turist, Cadou sau Cultura.

Pentru a fi la curent în permanență cu noutățile de pe HUAWEI AppGallery, dar și pentru a găsi tips&tricks despre aplicații sau concursuri, intră pe https://consumer.huawei.com/ro/community/ sau pe pagina de Facebook AppGallery .

Citește și:
(P) Descoperă o experiență de divertisment totală cu noul HUAWEI P Smart 2021 și aplicația AntenaPlay, disponibilă în HUAWEI AppGallery

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle