(P) Little Prints – alchimie între calitate și frumusețe

Mamele contemporane își doresc ca bebelușul lor să arate bine chiar și la o simplă plimbare în parc. Nu știi niciodată când apare un moment demn de o fotografie frumoasă, care să dăinuie în familie pentru totdeauna.

(P) Little Prints – alchimie între calitate și frumusețe

Pozele „instagramabile' cum s-ar spune, nu sunt așa de ușor de realizat, iar proaspetele mămici își doresc să aibă amintiri cu cel mic cât mai frumoase. De asta, părinții acestei generații sunt mult mai preocupați de cum își vestimenează bebelușul și ce accesorii folosesc, pentru ca fiecare moment capturat de camera telefonului să fie perfect, demn de înrămat.

Fiecare produs de la Little Prints spune o poveste

Fiecare colecție magică de pe Little Prints reflectă nu numai calitatea desăvârșită, ci și un aspect al produselor pentru bebeluși care se încadrează în tendințele actuale. Părinții mereu își doresc să le ofere celor mici doar cele mai bune lucruri și să nu le lipsească nimic pe lumea asta, fiindcă ei sunt cea mai de preț comoară pe care o dețin. 

Când tu și partenerul vă uitați cu admirație la ce ați creat împreună, jumătate din fiecare într-o făptură așa mică, o reprezentare în miniatură a ambilor părinți, bucuria resimțită-n suflet e indescriptibilă. 

Este perfect normal ca părinții acestei generații să își dorească să își răsfețe copiii, mai ales dacă părinții lor nu au avut posibilitatea și nici nu au avut de unde alege lucruri frumoase pentru ei. Little Prints a fost primul care au adus publicului din România celebrele suzete Bibs, care sunt extrem de apreciate și în rândul influencerilor.

Suzetele Bibs sunt confecționate din 100% latex natural sau silicon, sunt baby friendly și în același timp se pliază și pe tendințe. Sunt dispuse în 3 colecții diferite Bibs Colos, Supreme și Couture, fiecare având un design inedit. Sunt dispuse într-o paletă impresionantă de culori, ca a celui mai frumos curcubeu, dintre care tu poți să alegi să faci o colecție pentru cel mic. Astfel vei avea pentru orice ocazie, pentru orice outfit optezi pentru bebelușul tău, suzeta potrivită care să se asorteze.

Baby nest-ul – indispensabil părinților

Venirea pe lume a unui bebeluș poate fi un lucru terifiant atât pentru părinți, cât și pentru el de asemenea. Deși părinții sunt extrem de încântați și îndrăgostiți de noul membru al familiei, totuși nu se pot relaxa mai deloc cel puțin în primele luni. Sunt mereu îngrijorați de siguranța bebelușului și își doresc ca ei să îi facă venirea în lumea exterioară cât mai plăcută și puțin stresantă. După 9 luni petrecute în pântecul mamei, acomodarea unui bebeluș cu exteriorul poate fi o provocare. 

Un baby nest, realizat din materiale fine, delicate cu pielea celui mic, îi va conferi siguranță, protecție și totodată libertatea necesară, de a descoperi tot ce îl înconjoară. Baby nest-ul este o reprezentare a pântecului în care a stat confortabil atât de mult timp și îl fac să se simtă ca într-o îmbrățișare.

Un baby nest are mai multe întrebuințări, putând fi folosit de părinți atunci când își doresc să doarmă cu cel mic în pat, fără să își facă griji în privința siguranței lui. Lateralele acestuia îi conferă un somn liniștit, delimitând spațiul dintre el și părinți. Poate îndeplini chiar și funcția de saltea după desfacerea șnurului, ideal pentru schimbarea scutecelor sau pentru a fi poziționat pe covor, pentru momentele când părinții vor să se joace și să se bucure de gângurelile celui mic. 

Fiecare produs pentru bebeluși de la Little Prints, te așteaptă să îi descoperi calitatea, povestea, magia depusă în crearea fiecăruia.

Contact: 

0725766847

hello@littleprints.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle