(P) L’Essentiel 96% Derivate din ingrediente naturale & 24 h rezistență și confort

Cu L'Essentiel High Perfection, pielea devine uniforma intr-un mod natural dezvaluidu-si toata frumusetea. Textura lejera, ca o a doua piele, ofera o acoperire medie spre mare fara a avea senzatia de masca. Porii si imperfectiunile sunt corectate instant. Perfectiune la standarde inalte, pentru 24H.

(P) L’Essentiel 96% Derivate din ingrediente naturale & 24 h  rezistență și confort

NATURALETE SI PERFORMANTA

Selectate cu mare atentie, ingredientele folosite in inima formulei au rolul de a crea un strat protector ce ii permit pielii sa respire pastrand in acelasi timp nivelul optim de hidratare. De asemenea, formula protejeaza tenul de agresiunile externe zilnice precum si de factorii UVA si UVB.

Ingredientul cheie din spatele formulei? Matase vegetala ce ofera efect de matifiere si catifelare pe tot parcursul zilei, fara a usca pielea sau a crea senzatia de masca. Extract de fructe Tara si alge rosii, ce ii permit pielii sa respire. Boabe albe de cacao intaresc bariera de protectie a pielii si ii mentine nivelul optim de hidratare. Derivati probiotici si prebiotici extrasi din Yacon, planta perena cultivata in zonele calde si umede din America Latina, intaresc bariera de protectie si aparare naturala a pielii. 

LESSENTIEL DISPONIBIL IN 2 FORMULE:

NATURAL GLOW & HIGH PERFECTION

LEssentiel Natural Glow si LEssentiel High Perfection satisfac cerintele femeilor de a avea un ten perfect cu ajutorul a 2 formule diferite.

Doresti o acoperire medie spre mare, un aspect mat impecabil si rezistenta 24 de ore? Alege noul fond de ten L’Essentiel High Perfection.

Doresti o acoperire usoara spre medie, aspect radiant & efect de propsetime timp de 16 ore? Alege L’Essentiel Natural Glow.

RITUALUL LESSENTIEL 

1)BAZA DE MACHIAJ LESSENTIEL PORE MINIMIZER – SHINE CONTROL

Formula alcatuita 97% derivate din ingrediente naturale, ajuta la diminuarea porilor, controleaza excesul de sebum pe tot parcursul zilei si imbunatateste vizibil calitatea pielii.

2) PENSULA FOND DE TEN LESSENTIEL RETRACTABILA

Datorita designului ergonomic, pensula asigura o aplicare precisa, uniforma si rapida a fondului de ten.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle