(P) Înscrierea ca și consultant Oriflame

Statutul de consultant Oriflame aduce cu sine numeroase beneficii, iar dacă îţi doreşti să lucrezi pentru tine, să-ţi organizezi timpul după bunul plac, să-ţi aloci timp pentru familie, studii, prieteni, călătorii şi hobby-uri, atunci poți începe chiar de astăzi.

(P) Înscrierea ca și consultant Oriflame

Oriflame susține și îți oferă posibilitatea de a avea un stil de viață flexibil astfel încât fiecare acțiune simplă pe care o faci să contribuie la obţinerea succesului.

Nu poți lua o decizie și încă te întrebi care sunt beneficiile pe care le are un consultant Oriflame?

Unul dintre avantajele de a fi consultant Oriflame este șansa de a întâlni și de a forma noi legături, noi prietenii, cu oameni din întreaga lume care împărtășesc pasiunea pentru frumusețe și afaceri la fel ca tine.

Un alt beneficiu pe care îl ai dacă devii consultant constă în șansa de a te bucura de reduceri de până la 40% la comenzile Oriflame și tot în gama beneficiilor intră și cadourile de Bun Venit pe care le vei primi. La Join-Orif.ro iubim și încurajăm diversitatea comunității noastre de frumusețe prin posibilitățile nelimitate de dezvoltare, îi îndrumăm pe alții și să îi ajutăm să crească și să devină mai performanți într-un mediu dinamic.

În calitate de consultant ai posibilitatea de a economisi bani pentru produsele de înfrumusețare pe care le cumperi pentru tine, familie sau prieteni și poți câștiga bani din vânzările pe care le faci tu sau comunitatea pe care o poți forma în jurul tău.

Ceea ce trebuie să știi este faptul că nu ești constrâns, ci ai libera alegere în a decide cât timp dorești să aloci deoarece mulți consultanți au decis să se dedice total unei afaceri în lumea frumuseții, în timp ce alții aleg să vândă produsele Oriflame în timpul lor liber pentru a obține un venit în plus. Oricare este alegerea ta, noi îți oferim susținerea pe tot parcursul călătoriei tale.

Și pentru că am adus în discuție călătoriile, trebuie să știi că eforturile tale vor fi răsplătite, deoarece cunoscând succesul alături de noi, ai şansa să călătoreşti în locuri exotice şi să participi la conferinţe internaţionale. Trebuie să știi că în decursul unui an ai posibilitatea să te alături unor evenimente şi seminarii unde vei învăța despre cele mai recente trenduri în frumuseţe, într-un mediu prietenos.

Peste 350 de consultanți și lideri Oriflame din România participă anual la diverse conferinţe internaţionale şi merg împreună cu Oriflame în locaţii exotice și au parte de vacanțe cu servicii complete şi petreceri memorabile, evenimente de gală, si multe altele, iar toate acestea sunt gratuite ca urmare a efortului şi pasiunii depuse de tine.

Încă ai întrebări despre inscriere Oriflame?

Completează acum formularul de pe Join-Orif.ro, iar unul dintre consultanți te va contacta pentru a îți oferi mai multe detalii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty