(P) Hai în lumea Hey Clay!

Știi că nicăieri nu există mai multă creativitate decât în imaginația copiilor, că norul pufos pe care îl privești se transformă în ochii lor într-o gigantică vată de zahăr și că un bol cu cireșe poate deveni oricând o casetă cu cei mai prețioși cercei.  Și, mai ales, că imaginația lor poate fi stimulată de orice, cu atât mai mult de o bucată de plastilină care să devină mediul prin care își pun la încercare talentele.

(P) Hai în lumea Hey Clay!

Lidl celebrează creativitatea fiecărui copil, cu colecția Hey Clay, ce cuprinde 18 culori zglobii de plastilină, din care cei mici pot modela 12 animăluțe surprinzătoare, cu ajutorul instrucțiunilor din Cartea de idei sau din aplicația mobilă Hey Clay, disponibilă pe iOs și Android.

Plastilina Hey Clay este foarte moale și ușor de modelat și începe să se întărească după 20 de minute, fiind complet uscată după 24 de ore, astfel încât creațiile să reziste mult timp. Este non-toxică și biodegradabilă, nu se lipește de haine sau de mâini și nu pătează, așa că cel mic poate experimenta în voie creând porcușori durdulii, văcuțe vesele, pinguini simpatici, dar și pe ariciul Pufarici, îndrăgita mascotă Lidl.

La fiecare 70 de lei cheltuiți la Lidl, primești gratuit un pliculeț cu plastilina Hey Clay, într-o culoare surpriză. Cartea de idei poate fi achiziționată din magazinele Lidl (11,99 lei), alături de cutia de colecționat (21,99 lei), unde poți depozita în siguranță diferitele culori de plastilină. Promoția este valabilă până pe 13 iunie 2021, în toate magazinele Lidl din țară, în limita stocului disponibil. Află mai multe pe  surprize.lidl.ro/HeyClay.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle