(P) Ghid de stil: Saboți damă din piele naturală

(P) Ghid de stil: Saboți damă din piele naturală

Se spune că este recomandat ca în zilele toride de vară să ai o încălțăminte comodă în care să te simți bine, mai ales dacă obișnuiești să mergi pe jos. Dacă jobul tău presupune mai mult deplasarea dintr-o parte în alta, să știi că o pereche de saboți de damă sunt cei care te salvează de durerile insuportabile de picioare. În special vara, aceștia sunt vedeta sezonului și completează superb orice tip de ținută abordezi. Confortul pe care ți-l oferă este cel care te face să îi îndrăgești și mai mult. Saboții de damă dețin acel aer modern de care orice femeie are nevoie, dar au și un rol practic care îți face ziua mai ușoară.

Tipuri de saboți pentru femei

Indiferent de perechea selectată, de un lucru ești sigură: saboții sunt aceea încălțăminte modernă ce nu te dezamăgește. Forma ușor alungită și geometrică se completează perfect cu tocul pătrat care le conferă stabilitate. Există și modele cu talpă ortopedică, plată sau cu un toc mic pentru evenimente. Pe site-ul UrbanShoes te bucuri de stil și de saboți de damă concepuți pentru a ține pasul cu trendul.

Avantajele unor saboți din piele naturală

Saboții de damă sunt ușori, flexibili și reușesc să relaxeze piciorul care acum respiră în voie, iar tu nu mai ești pusă să cauți scuze că nu poți onora cu prezența o invitație venită din partea unei prietene fiindcă ai încălțămintea potrivită din piele naturală de calitate. Mai mult, pielea este un material în care merită să faci o investiție generoasă pentru că își menține frumusețea mai mulți ani.

Saboți vs botine de vară

De departe, saboții de damă sunt o opțiune bună, indiferent de planurile tale, fiindcă se integrează cu stil în orice fel de ținută. Bineînțeles, și botinele de vară sunt de-a dreptul spectaculoase datorită accentelor feminine care cuceresc toate privirile, însă sunt perfecte pentru ocazii speciale. Să știi că ambele dețin acel nivel de confort care îi transformă în accesoriile preferate ale femeilor. În privința saboților de damă mărimea este un aspect esențial. Fiindcă sunt decupați, aceștia sunt mai flexibili și designul este simplu, ceea ce îi face să fie îndrăgiți de către cele care aspiră la un tip de încălțăminte deloc complicată și lejeră.

 Cum îngrijești corect saboții sau botinele

În general, fie că este vorba despre sandale de damă din piele naturală de la UrbanShoes sau saboți de damă, materialul din care sunt fabricați este cel care le prelungește viața. Deși rezistă fără probleme mai multe sezoane, pielea cere să fie îngriită corespunzător. Așa cum ai în vedere ca vestimentația să fie spălată, așa este bine să procedezi și cu încălțămintea. În această situație poți alege creme speciale care înmoaie pielea și împiedică crăparea anumitor zone ale pantofilor.

 Așadar, optează pentru o pereche de saboți sau o pereche de sandale de damă din piele naturală de la UrbanShoes și bucură-te de o vară în care confortul picioarelor tale este cel care contează!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial