(P) Emma de la ZU față-n față cu cele mai puternice 10 secrete pe care le are

Toata lumea o știe drept Emma de la ZU. Singura figură feminină din matinalul Morning ZU, prezentat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan la Radio ZU.

(P) Emma de la ZU față-n față cu cele mai puternice 10 secrete pe care le are

„Lasă-mă să dansez! Am mișcarea în mine!'. Aceasta este replica preferată a Radio Balerinei, așa cum îi place ei să-și spună. Jobul la Radio ZU i-a picat mănușă, atât din punctul de vedere al momentului în care a venit, cât și din punctul de vedere al echipei pe care a gasit-o. Este suficient să o asculți dimineața în cele 3 ore de emisie Morning ZU și o să-și dai seama că prezența ei fresh și replicile ei spumoase aduc multă sare și mult piper în programul celui mai iubit matinal de radio din România, conform celor mai recente studii de audiență.

Eram într-un moment mai greu al vieții mele, veneam după o demisie și am primit vestea că Buzdu și Morar caută o colega. M-am dus la interviu, am dat probe, au fost 300 de CV-uri, 10 fete în finală, 4 în semi-finală și m-au ales pe mine după o lună de teste.'  își amintește ea atunci când vine vorba despre momentul în care a devenit colegă cu Buzdu și Morar.

Am provocat-o pe Emma de la ZU să se „poziționeze' față-n față cu cele mai puternice 10 secrete pe care le are. Să vedem ce a avut de declarat vedeta Radio ZU:

1. Mi-e foarte teamă de apă și lucrez la asta.

2. Iubesc drumețiile și să dorm sub cerul liber.

3. Primul job a fost la mare – dădeam cu aspiratorul pe scenă, aranjam decorul și câștigam 30 de lei pe zi.

5. Mi-am pierdut de 2 ori buletinul.

6. Visam să fiu medic pediatru.

7. Sunt control freak când vine vorba despre profesia mea.

8. Mă deschid foarte greu în fața oamenilor și nu am mulți prieteni.

9. Mă bazez întotdeauna pe intuiția mea.

10. Sunt mega timidă!!:))

Pe Emma de la ZU o asculți în Morning ZU, în fiecare dimineață de luni pâna vineri, de la 07:00 la 10.00. În plus, imagini din timpul emisiei pe care o prezintă alături de Mihai Morar și Daniel Buzdugan poți urmări pe conturile Radio ZU: Facebook, Instagram și Youtube.

Vrei să vezi ce se întâmplă 24 din 24 de ore la Radio ZU? Stai cu ochii pe visual radio, pe https://radiozu.ro/live.

Ai grijă de tine! Ramâi în starea de bine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle