(P) Ei te vor admira, ele te vor invidia: ce gene false să alegi?

Dacă vrei să profiţi şi tu de magia genelor false care îţi vor face ochii mai mari şi mai atrăgători, va trebui să înveţi să le alegi.

(P)  Ei te vor admira, ele te vor invidia: ce gene false să alegi?

Pentru a obţine efectul dorit, acestea trebuie să se potrivească perfect cu forma ochilor şi, totodată, să fie corect aplicate.

Din fericire, există o varietate de stiluri, mărimi şi opţiuni, astfel încât tu să poţi alege exact ceea ce completează cu stil caracteristicile tale native, punându-ţi ochii în valoare!

Gene false individuale

Dacă doreşti un aspect mai puţin dramatic, alege acest model. Spre deosebire de cel cu benzi de gene, cele individuale sunt formate din secţiuni de fire de păr aşezate în evantai şi se pot utiliza doar pentru a completa discret linia naturală a genelor. 

Creează un aspect cât se poate de natural şi se pot utiliza pentru orice formă de ochi.

Benzile cu gene false

Dacă doreşti un look mai dramatic, alege benzile care se ataşează deasupra genelor naturale şi conferă un aspect bogat. După cum sugerează şi numele, acestea se găsesc sub forma unor benzi rotunde cu fire de păr curbate. Se pot tăia şi adapta pentru a se potrivi pe lungimea liniei naturale a genelor, iar procesul se va realiza întotdeauna din capătul exterior, cu o foarfecă foarte bine ascuţită.

Sunt disponibile în diverse culori şi pot fi cu banda transparentă, dacă se doreşte un efect cât mai natural, sau cu bandă neagră, dacă vrei să obții un aspect vibrant.

gene false

La ce să fii atentă când le alegi?

  • Culoare – Pentru un look natural, selectează întotdeauna modelul care se potriveşte cu nuanţa nativă a genelor tale.
  • Lipici – Adezivul transparent este cea mai bună alegere pentru a fixa o pereche de gene false într-o poziţie sigură pentru o perioadă îndelungată. 

Ochi migdalaţi

Dacă ochii tăi sunt migdalaţi, te poţi considera fericită, pentru că poţi opta pentru o mulţime de stiluri şi forme de gene false şi vei arăta minunat cu cele bogate şi lungi. Profită de această flexibilitate şi încearcă un model plin şi voluminos, fixat uniform pe toată lungimea pleoapei. 

Dacă nu eşti atrasă de această idee, nu ezita să încerci alte stiluri. Genele fantezie, colorate sau cu pene, vor arăta fabulos pentru un machiaj artistic sau pentru o şedinţă foto. 

Ochi rotunzi

Tu ar trebui să urmăreşti să găseşti tipul de gene false care evidenţiază forma naturală a ochilor. Este bine să eviţi modelele grele şi voluminoase care îţi vor micşora ochii şi îi vor pune în umbră şi să cauţi formele care le completează armonios forma. 

Ochi apropiaţi sau cu colţurile în jos

Dacă ştii că ai ochii cu colţurile în jos sau apropiaţi, încearcă să obţii efectul de ochi de pisică'. Ai nevoie de un model mai gros şi mai bogat spre extremitatea exterioară şi mai subţire către interiorul pleoapelor. În cazul ochilor apropiaţi, evită modelele de gene false foarte lungi la mijloc, pentru că vor face ochii să pară şi mai mici. 

Cu aceste mici trucuri, ochii tăi vor arăta fascinant! Mai rămâne doar să investeşti în produse de calitate superioară şi cu un aspect cât mai natural, pe care să ştii că te poţi baza întreaga zi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty