(P) Dr. Adrian Alexandru – doctorul estetician care poate reda pacientelor încrederea în sine

Procedurile de chirurgie estetică devin tot mai populare în rândul pacientelor din România, datorită costurilor mai accesibile și tehnologiei moderne folosite, care asigură o recuperare rapidă și fără durere

(P) Dr. Adrian Alexandru – doctorul estetician care poate reda pacientelor încrederea în sine

 Există însă multe clinici de specialitate, care oferă diferite intervenții cosmetice, iar alegerea celui mai bun medic poate fi o reală provocare. 

Dr. Adrian Alexandru, medic primar cu aproape 20 de ani experiență în chirurgie plastică și reconstructivă și doctor în medicină, este unul dintre specialiștii la care apelează multe paciente care își doresc îmbunătățirea aspectului fizic. După ce a lucrat timp de 18 ani la Spitalul Universitar de Urgență, dr. Adrian Alexandru consultă și operează în mediul privat.

Servicii de chirurgie reconstructivă

Spre deosebire de alți medici care lucrează în domeniu, dr. Alexandru are ca specializare chirurgia plastică și reconstructivă, astfel încât poate ajuta inclusiv pacientele care au nevoie de proceduri complexe, pe care nu le poate realiza un medic care nu a trecut prin mulți ani de stagiu în domeniul chirurgiei plastice.

Printre serviciile de chirurgie reconstructivă pe care le poate realiza dr. Alexandru se numără:

  • Reconstrucție mamară (în urma mastectomiei)
  • Corecția cicatricilor
  • Chirurgia mâinii
  • Chirurgie post bariatrică (eliminarea excesului de piele)
  • Eliminarea unor formațiuni tumorale de la nivelul pielii.

„A te îngriji ține de respectul de sine'

Pe lângă aceste proceduri de reconstrucție, care sunt realizate în scop medical și funcțional, la dr. Alexandru vin paciente care își doresc diferite intervenții estetice, iar cele mai solicitate sunt augmentarea mamară, lipoaspirația, rinoplastia și blefaroplastia. 

Cele mai multe dintre pacientele sale ajung la clinică prin recomandări făcute de prietene sau cunoștințe, care au avut nevoie de un doctor estetician în București și care au fost mulțumite de serviciile oferite de dr. Adrian Alexandru.

De altfel, doar la această clinică pacientele pot să beneficieze de avantajele unui tratament estetic unic în România, realizat cu un aparat de lipoaspirație laser 3G. Acesta poate fi folosit în cadrul unor pachete complete de remodelare corporală, care includ liposculptură și augmentare mamară. 

Oferta „mommy makeover' este adresată în special mamelor care vor să-și recapete rapid formele de dinainte de sarcină, dar de aceste servicii pot beneficia și alte paciente care își doresc o transformare radicală a siluetei. Un mare avantaj al unui pachet complet este și faptul că grăsimea aspirată în timpul procedurii de liposcuție poate fi folosită ulterior pentru lipofilling, în zonele unde este necesar.

Intervențiile estetice nu sunt un capriciu, ci modul prin care pacientele își vor regăsi încrederea în propriul farmec, precizează dr. Adrian Alexandru: A te îngriji, a te preocupa de aspectul tău, a te prezenta celor din jur arătând cât mai bine nu este un moft, asta ține mai mult de respectul de sine. Atunci când arătăm mai bine, ne simțim mai bine cu noi'.

Cu multă răbdare și blândețe, dr. Alexandru consultă fiecare pacientă și comunică deschis, astfel încât ea să știe de la bun început care vor fi rezultatele intervenției dorite și dacă așteptările pe care le are sunt realiste. Sinceritatea și comunicarea corectă sunt esențiale în domeniul chirurgiei estetice, pentru că fiecare pacient este diferit și atunci și rezultatele vor fi diferite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty