(P) Decodepot – decorațiuni pentru orice casă, dar și pentru designeri și arhitecți

Fiecare persoană își lasă amprenta personală în decorul locuinței sale. Indiferent de stilul pentru care ai optat, tendințele de home & deco se schimbă la fel de des ca cele de fashion.

(P) Decodepot – decorațiuni pentru orice casă, dar și pentru designeri și arhitecți

Și chiar și în ceea ce privește designul interior, tot mai simți nevoia de câte o schimbare. Decodepot este locul de unde cele mai inedite idei de decor pot fi combinate, pentru a obține aspectul dorit în orice încăpere. 

Pregătește-ți casa pentru Paște

Colecțiile de primăvară și Paște de la Decodepot te vor ajuta ca anul acesta să îți surprinzi familia. De la an la an tendințele se schimbă, iar cei pasionați de Pinterest caută tot mai multe idei de decoratiuni pentru casa pe care să le pună în aplicare. Dacă în timpul sărbătorilor pascale optai doar pentru decoruri simple, formate din sfeșnice cu lumânări în centru, ouă colorate și poate niște flori, acum ai mai multe posibilități. 

Decodepot vine în ajutorul tău cu decorațiuni deosebite tematice, perfecte pentru a le adăuga pe masa festivă. Elemente precum platouri cu suport în formă de iepuraș, ouă argintii cu modele florale sau flori din ceramică realizate manual, pot fi accentele de care ai nevoie. În special dacă familia ta vine la pachet și cu câțiva copii năstrușnici sau care nu-și mai dezlipesc ochii din televizor, astfel de obiecte de decor amplasate strategic pe masă, îi vor menține prezenți și voioși.

Dacă deții ghivece de flori în living, poți opta pentru a ascunde printre frunze, elemente ceramice cu gărgărițe, melci, ciuperci, ghiocei sau viermișori amuzanți cu pălării colorate, pentru a le stârni copiilor curiozitatea și interesul de a le căuta. Decodepot.ro dispune de o gamă variată de modele dintre care poți alege.

Devino partener Decodepot

Dacă ești arhitect sau designer, Decodepot îți propune o colaborare benefică ție din mai multe puncte de vedere. În primul rând, colecțiile lor de obiecte decorative sunt diversificate, astfel încât fiecare partener poate găsi cele necesare când lucrează la un proiect. Prețurile lor sunt en-gros, ceea ce înseamnă beneficii financiare imbatabile pentru tine. În plus, datorită flexibilității de care dă dovadă această echipă, îți pot comanda ceea ce îți dorești, având un catalog impresionant de furnizori.

În al doilea rând, la început de drum într-o afacere ai nevoie de elemente de decor atât calitative, cât și la prețuri accesibile, dar care să se încadreze și în tendințele home & deco. Decodepot este locul unde inspirația nu are margini, iar fiecare colecție este alcătuită din decorațiuni potrivite atât pentru modernism, minimalism, cât și pentru stilul vintage, clasic sau industrial.

Indiferent pentru ce accente optează clienții tăi, regăsești aici obiecte de decor care să le satisfacă cerințele. Tu doar trebuie să ai viziune și să cunoști trendurile. Iar pentru clienții ce se lasă pe mâinile tale, le poți propune chiar tu ideile la care te-ai gândit, pentru ca la final satisfacția să fie pe măsură. Pentru a deveni partener trebuie doar să completezi formularul de pe site, în showroom sau via e-mail. După ce te înregistrezi, prețurile vor fi afișate în conformitate cu calitatea de partener.

Intră în cadrul site-ului oficial www.decodepot.ro pentru a afla mai multe detalii și pentru a vizualiza colecțiile.

Contact: 0771079952

comenzi@decodepot.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration