(P) Datorită proceselor câștigate de către doamna avocat Alina Grigoriu s-au schimbat multe practici

Pentru ca lucrurile care merg prost într-un domeniu de activitate să se schimbe în bine este necesar ca oamenii să acționeze.

(P) Datorită proceselor câștigate de către doamna avocat Alina Grigoriu s-au schimbat multe practici

Pot face acest lucru prin implicare și prin sesizarea problemelor care nu funcționează corect. La rezolvarea problemelor și în procesul de schimbare a lucrurilor pot contribui și avocații.

De fapt, sunt situații care pot fi îndreptate doar cu ajutorul acestora. Este vorba despre situațiile în care sunt comise infracțiuni. Pentru că acestea afectează buna desfășurare a activităților din cadrul societății în care trăim este necesară apelarea la serviciile juridice oferite de către avocați.

Lupta purtată în instanțele de judecată poate fi de lungă durată și poate necesita adresarea către cele mai importante curți de justiție. Având în vedere acest aspect, este necesară apelarea la serviciile juridice oferite de către un avocat care are o mare experiență în domeniul juridic.

Te afli pentru prima dată în situația în care ai nevoie de serviciile unui avocat și nu știi la cine să apelezi? Alege profesionalismul și performanța!

Pe piața serviciilor juridice există foarte mulți avocați motiv pentru care alegerea acestuia este o misiune destul de complicată. Alegând la întâmplare există riscul de a colabora cu un avocat care nu este suficient de bine pregătit pentru a putea apăra cauza pentru care a fost angajat. Pentru că nu este de dorit o astfel de situație iată care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când ești în căutarea unui avocat:

  • Specializarea pe care acesta o are. Pentru ca procesul de selecție să fie mai ușor de realizat trebuie să analizezi din punct de vedere al specializării avute. Ținând cont de acest aspect se va reduce lista cu avocații care sunt analizați în vederea angajării. Specializarea pe care acesta o are trebuie să corespundă cu domeniul de activitate în care ai probleme.

  • Nivelul de notorietate de care se bucură. Pentru persoanele care sunt pentru prima dată în căutarea unui avocat contează foarte mult acest aspect motiv pentru care trebuie făcut tot posibilul ca acest aspect să fie cât mai adevărat. Cere recomandări de la prieteni, rude, caută informații pe internet despre avocatul cu care dorești să colaborezi pentru a afla dacă acesta este un avocat care are o rată de reușită mare.

  • Experiența avută și portofoliul de clienți avut. Aceste două aspecte sunt definitorii pentru stabilirea capacității avocatului. Un avocat care are o mare experiență dar și un portofoliu bogat de clienți este clar că este un avocat care cunoaște meserie și care te poate ajuta în problema avută.

  • Dacă face sau nu parte dintr-o casă de avocatură. Avocații care fac parte din case de avocatură au șanse mai mari de a câștiga procesul motiv pentru care sunt recomandarea majorității celor care au nevoie de un avocat. Faptul că avocatul are posibilitatea de a se consulta cu un coleg din casa de avocatură dar și posibilitatea ca în timpul procesului să mai fie nevoie de un avocat sunt două dintre motivele pentru care avocații care activează în cadrul caselor de avocatură sunt preferați în locul celor care sunt independenți.

Casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu a setat în avocatură niște standarde calitative foarte înalte

Avocații care lucrează în cadrul casei de avocatură Grigoriu & Grigoriu, și în special doamna avocat Alina Grigoriu, au setat niște standarde calitative foarte înalte. Acest lucru l-au reușit prin câștigarea la CEDO și nu numai a unor procese foarte importante. Datorită unor procese câștigate de către această doamnă avocat s-a creat jurisprudență ceea ce a condus la schimbarea unor practici care nu funcționau așa cum trebuie. Portofoliul de clienți al acestei case de avocatură este foarte bogat și conține cazuri foarte importante, mare parte dintre acestea fiind câștigate la CEDO. În momentul în care ai cazuri la CEDO și le și câștigi este clar că ești un avocat foarte valoros. Avocatul Alina Grigoriu cu siguranță că este o avocată extrem de capabilă, valoroasă și respectată de către toți colegii din breaslă.

Domeniile de activitate în care poate oferi consultanță juridică sunt următoarele:

  • Dreptul convenției europene.

  • Dreptul uniunii europene.

  • Dreptul afacerilor.

  • Dreptul comercial.

  • Dreptul civil și cel administrativ.

Toate persoanele care aleg să colaboreze cu unul dintre avocații din casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu sunt tratați cu maximă atenție, răbdare și profesionalism iar probleme juridică a acestora este analizată cu foarte mare atenție pentru a putea avea cât mai multe argumente în momentul în care cazul ajunge în fața unui judecător. Faptul că această casă de avocatură oferă consultanță în dreptul european demonstrează faptul că avocații care lucrează în cadrul acestei case de avocatură nu au nici un fel de reținere în a se adresa CEDO în cazul în care instanțele de judecată din țara noastră comit o nedreptate. Pentru ca alegerea avocatului care te va reprezenta să fie și mai ușor de făcut trebuie menționat faptul că onorariul cerut de către avocații care lucrează în cadrul casei de avocatură Grigoriu & Grigoriu este foarte mic în comparație cu calitatea serviciului prestat.

Concluzii

Pentru ca lucrurile să se schimbe în bine este necesar ca fiecare dintre noi să ia atitudine în momentul în care este comisă o atitudine. Acest lucru trebuie să se întâmple mai ales atunci când nedreptatea ne este comisă nouă. Dacă, pentru a îndrepta lucrurile trebuie apelat la serviciile unui avocat, doamna avocat Alina Grigoriu împreuna cu colegii care activează în cadrul casei de avocatură Grigoriu & Grigoriu, este pregătită să răspundă prezent ori de câte ori este necesar pentru a putea îndrepta lucrurile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle