(P) Cum să-ți alegi bijuteriile pe perioada sarcinii

Sarcina este o perioadă unică din viața oricărei femei care își dorește un copil. Chiar dacă ai impresia că ești pregătită pentru ce urmează, cele nouă luni îți vor rezerva o serie întreagă de emoții, senzații, sentimente și momente la care nu te-ai fi gândit niciodată.

(P) Cum să-ți alegi bijuteriile pe perioada sarcinii

Multe femei se alarmează, pe măsură ce sarcina avansează, iar corpul suferă modificări substanțiale. Ei, bine, trebuie să îți reamintim că ești frumoasă, chiar dacă trupul tău arată diferit în această perioadă specială.

Mai mult, nu trebuie să renunți la stilul tău vestimentar și la accesorii, ci dimpotrivă, să adaptezi totul astfel încât să te simți bine, relaxată și, nu în ultimul rând, superbă!

Așadar, dacă vrei să investești în bijuterii noi pe perioada sarcinii, iată câteva aspecte care îți vor face alegerea mai ușoară.

1. Este indicat să alegi doar bijuterii din materiale de calitate superioară

Pe piață există mii de modele de bijuterii, vândute de sute de branduri mai cunoscute sau mai nișate. Cu toate acestea, nu toate accesoriile oferă aceeași calitate, când vine vorba despre materialele folosite.

Mulți producători folosesc metale ieftine, plastic și alte elemente care poti irita pielea sau, mai mult, care pot fi asimilate de organism, dăunând sarcinii.

Pe această temă s-au efectuat nenumărate studii, iar toate au ajuns la o singură concluzie: cea mai sigură opțiune pentru femeile gravide sunt bijuteriile din aur, argint și alte metale sigure, care nu pot crea niciun fel de problemă. Până la urmă, ultimul lucru pe care ți-l dorești în sarcină este o infecție a urechii din cauza unui cercel, nu-i așa?

2. Nu trebuie să renunți complet la inele

Multe femei gravide au senzația că sunt nevoite să renunțe total la inele, deoarece acestea nu se împacă deloc bine cu degetele umflate, un simptom normal în timpul sarcinii. Mai ales în ultimul trimestru, mâinile și picioarele se pot umfla mai mult ca niciodată, purtarea inelelor standard devenind aproape imposibilă.

Cu toate acestea, cineva s-a gândit și la femeile însărcinate atunci când a creat inelele reglabile. Acestea nu se închid complet, ci sunt prevăzute cu un spațiu ce poate fi extins, în funcție de grosimea degetelor.

Îți poți comanda astfel de inele reglabile de pe edenboutique.ro, unde ai la dispoziție o mulțime de modele frumoase. Găsești în colecția celor de la Eden Boutique inele reglabile cu perle, cu animale, cu flori și alte simboluri cu care rezonezi în această perioadă magică.

În plus, cumpărând inele reglabile, le vei putea purta și ulterior sarcinii, când greutatea ta va scădea și, prin urmare, și degetele vor deveni mai subțiri.

3. Înlocuiește chokerele cu lănțișoare lejere, reglabile

Poate că chokerele vechi nu se mai simt la fel de confortabil ca înainte de sarcină. În această perioadă, corpul are nevoie să fie cât mai liber, iar tu să te simți cât mai confortabil cu putință.

De aceea, poate că ar fi o idee bună să îți cumperi coliere lejere, cu lungime ajustabilă, din aur galben, roz sau alb sau chiar din argint, dacă preferi acest material. Pandantivele pot fi ulterior prinse și pe chokere, în cazul în care vrei să le porți din nou după sarcină.

4. Axează-te pe cercei

Chiar dacă mâinile ți se umflă periodic și nu mai suporți purtarea prea multor accesorii, cerceii nu te vor incomoda în niciun fel. Atât timp cât alegi accesorii din materiale prețioase, de cea mai înaltă calitate, poți purta cercei mici, pe lob, sau chiar cercei mai mari, dacă greutate lor nu te deranjează.

5. Cumpără brățări cu lungimea reglabilă

Dacă adori brățările de toate felurile și nu poți rezista fără ele, pe perioada sarcinii este recomandat să-ți cumperi brățări reglabile, cu zale care se pot adăuga și scoate sau cu un sistem de prindere flexibil.

Așadar, chiar dacă ești însărcinată, nu trebuie neapărat să renunți la stilul personal și la bijuterii. Urmează sfaturile de mai sus și vei putea purta fără probleme accesoriile preferate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle