(P) Cum să îți îngrijești tenul acasă ca o profesionistă cu dispozitivele pentru masaj facial

(P) Cum să îți îngrijești tenul acasă ca o profesionistă cu dispozitivele pentru masaj facial

Tenul tău – prietenul tău cel mai bun – este cel care dictează starea ta de bine de peste zi. Orice imperfecțiune apărută peste noapte sau una cu care te confrunți de foarte mult timp îți va diminua stima de sine. În lupta pentru obținerea unui ten lipsit de imperfecțiuni îți vin în ajutor dispozitivele pentru masaj facial. Nu doar că te fac să te simți răsfățată, ci sunt adevărate dușuri relaxante pentru tenul tău.

Dispozitivele pentru masaj facial sunt adevărate minuni. Ele dispun de funcții uimitoare ce au grijă atât de starea ta de spirit, cât și de starea tenului tău. Pe acestea le găsești la un click distanță la Sempasi. Iată despre ce modele este vorba.

Sempasi Sol 4 în 1 cu 3 capete incluse!

Simte din plin gustul dimineților perfecte cu Sempasi Sol – dispozitivul de masaj facial cu funcții ce te propulsează în al nouălea cer! Acesta poate curăța tenul de 6 ori mai bine decât o poți face tu cu propriile mâini, în timp ce îți oferă un masaj facial profi. 

Sempasi Sol stimulează circulația sângelui și reduce vizibil ridurile. Al său design modern, ergonomic, te ajută să faci mișcări fine pentru ca tenul tău să simtă în profunzime cele 14400 vibrații pe minut. Ai 4 programe de intensitate diferită pe care le poți exploata după bunul plac. Mai multe detalii pe sempasi.com.

Virgo 6 în 1 pentru îngrijire personală ca la salon!

Virgo este ceea ce poți numi apogeul tenului relaxat încă de la prima utilizare. Dispune de funcția de masaj cald ce deschide porii și accelerează pătrunderea nutrienților în piele. Relaxarea este inclusă în tot acest pachet de beneficii, alături de reducerea ridurilor și stimularea circulației sângelui. 

Virgo este ca un ser ce îți întinerește continuu tenul, iar ochilor tăi le redă luminozitate. Design-ul său îți permite să realizezi mișcări brande, dar eficiente, mișcări ale căror beneficii le vei simți până în măduva oaselor!

DEUS – un zeu al masajului cu beneficii pe termen lung!

Ce ai spune de un masaj corporal în compania lui DEUS? Acest dispozitiv este umărul pe care poți plânge atunci când cauți o metodă eficientă de reducere a celulitei. Mai mult decât atât, DEUS vine la pachet cu beneficii wow și în ceea ce privește fermitatea sânilor, dar și încetinirea îmbătrânirii. 

Avand în vedere forma sa, acesta poate fi folosit de oricine cu minim de efort. Inelul central al dispozitivului se încălzește până la proximativ 45 grade Celsius în timpul programelor. Asta înseamnă că deschide porii și accelerează pătrunderea nutrienților în piele. 

PAVO sau cum să ai un ten ca la 20 de ani pentru toată viața!

Din colecția de dispozitive pentru masaj facial și corporal de la Sempasi nu putea lipsi PAVO – un gigant cu funcții doar de top. 

Despre PAVO trebuie să știi că este un dispozitiv inteligent pe care îl poți folosi în special în zona gâtului. El previne și diminuează gușa, ceea ce este uimitor pentru multe femei ce se confruntă cu aceasta. 

Toxinele vor dispărea, iar meridianele energetice vor fi pe deplin eliberate. Ridurile vor fi reduse în profunzime, grație formei sale și felului în care funcționează. Terapia cu lumini vine la pachet cu beneficii atât pentru trup, cât și pentru suflet.

Află mai multe detalii despre fiecare dispozitiv ce îți este pus la dispoziție pe sempasi.com.

 

Contact Sempasi

www.sempasi.com

Strada Astrelor, nr. 57, Popești Leordeni, Ilfov

0737 886 464

contact@sempasi.com

Social media: @sempasiromania

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty