(P) Cum să ai un ten tânăr fără ace – cu Intraceuticals

Intraceuticals, cunoscut sub numele de “Terapia Madonnei”, este una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul dermatologiei estetice, combinând cu succes terapia de întinerire a pielii cu terapia problematică a pielii.

(P) Cum să ai un ten tânăr fără ace – cu Intraceuticals

Cel mai important beneficiu al acestui tratament neinvaziv, fără efecte secundare, este că tenul este hidratat imediat, mai luminos și vizibil întinerit. Este bine cunoscut faptul că hidratarea corectă a pielii sprijină vindecarea și regenerarea țesuturilor. 

Ce afecțiuni ale pielii poți trata cu Intraceuticals la Atelierul de Slăbit?

 • Ridurile și liniile fine 
 • Îmbătrânirea pielii 
 • Petele pigmentare 
 • Acneea
 • Porii dilatați

De ce Intraceuticals?

Intraceuticals este singurul tratament care poate depune acidul hialuronic în straturi, pentru a menține un efect de lungă durată. 

Ce tratamente Intraceuticals poți efectua la Atelierul de Slăbit?

Rejuvenate

Tratamentele de întinerire a pielii Intraceuticals sunt concepute pentru a viza ridurile și liniile fine de pe față, cu accent pe hidratare. Toate tipurile de piele pot fi infuzate cu substanțe dedicate acestui tratament. Scopul tratamentului de întinerire a pielii este de a calma și relaxa, efectul său este de a face tenul mai hidratat, luminos și vizibil întinerit. 

Opulence

Tratamentul care ajuta la ameliorarea petelor pigmentare se numește Intraceuticals Opulence si are ca efect tonifierea pielii și încetinirea sintezei melaninei. După primul tratament, petele maronii de pe piele se reduc treptat, dar efectul atinge rezultatele maxime după finalizarea întregului protocol. Un alt beneficiu al procedurii este de a încetini pigmentarea pielii, factor specific îmbătrânirii. Ca rezultat, se obține un ton uniform al pielii și se elimină semnele îmbătrânirii. 

Atoxelene 

Tratamentul cu Atoxelene este foarte potrivit pentru reducerea liniilor fine de pe față. Datorită complexului concentrat de acid hialuronic, procesul netezește pielea, menținând în același timp expresia feței. Este o alternativă ideală la utilizarea injectării cu acid hialuronic în scopul tratării ridurilor printr-un tratament minim-invaziv. O singură infuzie poate reda fermitatea pielii și poate oferi un efect imediat vizibil, precum și umplerea și redefinirea zonei sprâncenelor și a conturului buzelor. 

Clarity

Tratamentul Clarity vizează pielea problematică, în special pielea cu tendință acneică și are drept scop controlul și reglarea sebumului. Acest produs este foarte potrivit pentru tenul gras, pielea seboreică, difuzia porilor sau impurităților și reglarea secreției de sebum a pielii. Acest proces poate calma iritarea și poate hidrata pielea, fără a o încărca. Efectul este de a face pielea netedă și mată, de a reduce porii și de a face pielea mai curată. 

De câte ședințe ai nevoie? 

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este necesar să efectuezi 6 sesiuni la interval de 7 zile și să realizezi întreținerea rezultatelor în termen de o lună. 

Beneficiile tratamentului cu Intraceuticals în cadrul Atelierului de Slăbit:

  • Menținerea terapiei clasice cu injectări pentru întinerirea feței 
  • Aspectul neuniform al pielii este echilibrat 
  • Hrănește pielea și elimină semnele îmbătrânirii
  • Calmează și previne acneea, ne spune Viorica Elena Oană, Specialist Remodelare corporală și Estetica facială.

 

Ne găsești aici:

Atelierul de Slăbit Tineretului

B-dul Gheorghe Șincai nr.16, sector 4, București

Telefon: 031 405 3953

E-mail: office@atelieruldeslabit.ro

Program: Luni-Vineri 09:00-21:00; Sâmbată 09:00-17:00; Duminică: închis

 

Atelierul de Slăbit Dorobanți, în cadrul Clinicii AS

Strada Aviator Jean Texier nr. 3, ap.1, parter, sector 1, București

Telefon: 031 405 3954

E-mail: office.dorobanti@atelieruldeslabit.ro

Program: Luni-Vineri 09:00-21:00; Sâmbată 09:00-17:00; Duminică: închis

 

Atelierul de Slăbit Afi Cotroceni

B-dul Vasile Milea nr.4, etaj 1 (deasupra Auchan)

Telefon: 0771 572 129

E-mail: office.aficotroceni@atelieruldeslabit.ro

Program: Luni-Duminică: 10:00-22:00

www.atelieruldeslabit.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty