(P) Cum refacem bariera de protecție a pielii afectată de factori externi?

Pielea, cel mai important aliat al nostru în luptă cu factorii externi, este în fiecare zi asaltată de agresiuni de tot felul. Poluare, soare puternic, lipsa hidratării suficiente, o alimentație dezordonată, stres, somn insuficient – toți acești factori contribuie în mod negativ la echilibrul pielii noastre. Astfel încât, efectele se văd imediat, prin apariția de cearcăne, riduri, paloare în obraji, ten deshidratat și obosit.

(P) Cum refacem bariera de protecție a pielii afectată de factori externi?

Dar cum putem reface bariera de protecție a pielii noastre afectată de atât de mulți factori externi?

După o muncă de cercetare îndelungată, specialiștii Vichy au obținut pentru prima data un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, preparat dintr-o combinație de 89% apă vulcanică Vichy și acid hialuronic de origine naturală – MINÉRAL 89, gelul booster ce repară bariera de protecție a pielii.

 

Combinația de apă vulcanică Vichy cu concentrație de 89% și acidul hialuronic de origine naturală protejează funcția de barieră a pielii, dar și întărește structura epidermei. Gelul booster formează o peliculă protectoare pe piele, care acționează ca un scut ce întărește funcția de barieră a pielii și protejează mai bine pielea împotriva agresiunilor externe, dar și interne. Împreună, cele 2 ingrediente ajută la îmbunătățirea calității stratului cornos și contribuie la evitarea pătrunderii diverșilor factori externi în piele.

Gelul MINÉRAL 89 hidratează, calmează și fortifiază tenul, și este potrivit chiar și pentru tenul sensibil. Are o eficacitate imediată, pielea devine mai netedă și cu un aspect mai sănătos, iar după folosire timp de o lună, tenul devine mai luminos, iar pielea radiază și are un aspect mai plin.

Gelul are o textură lejeră și nu încarcă tenul. Se folosește ca produs unic de îngrijire a tenului, înainte de aplicarea fondului de ten sau după expunerea la soare.

Gelul booster MINÉRAL 89 este doza de forță pentru ten.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty