(P) Cum poți câștiga SMART timp liber pentru tine și familia ta

(P) Cum poți câștiga SMART timp liber pentru tine și familia ta

Curățenia, spălatul, gătitul sunt sarcini care consumă timp, timp pe care ai putea să îl folosești în milioane de alte feluri. „Timpul înseamnă bani' sau „Timpul este cel mai prețios lucru' sunt doar 2 expresii deja uzuale din sutele de cugetări legate de valoarea timpului. Este clar pentru toată lumea, cu siguranță, că timpul trebuie folosit cu chibzuință, dar cum poți face acest lucru când zilnic trebuie să gătești, să faci curat sau să speli?

Cel mai potrivit ar fi să înveți să mai delegi din sarcinile tale și celor din jur sau, de ce nu, noilor aparate smart care își fac din ce în ce mai mult loc în viața noastră.

Spre exemplu gătitul. Dacă nu ești cumva o kitchen freak ce abia așteaptă să lase deoparte ținuta de birou și să își regăsească liniștea între făină, mirodenii și rețete din bucătăria moleculară, poți foarte bine să apelezi la un cuptor inteligent cu ajutorul căruia orice rețetă va deveni mai simplă și cu mai puțin din TIMPUL TĂU consumat. Dacă ai un astfel de gadget, mai trebuie doar să descarci aplicația aferentă cuptorului tău, să setezi intensitatea căldurii și timpul de coacere, iar preparatele vor fi perfecte.

Tot cu o aplicație si un frigider inteligent, poți verifica ce există pe rafturile sale, de la serviciu sau de oriunde altundeva, doar accesând aplicația. Iar dacă îți pui întrebarea „eu ce mai gătesc azi?' poti căuta rețete culinare bazate doar pe produsele aflate în frigider, grație tehnologiei moderne.

Cafeaua servită alături de prieteni, într-o zi de duminică, poate fi o adevărată plăcere. Cu un aparat smart pentru prepararea delicioasei licori, ce dispune de funcție memory, reține tipul de cafea preferat de fiecare persoană în parte, iar tu te poți transforma într-o adevărată barista. Și nu trebuie să știe nimeni că totul este „reglat' din aplicație, în câteva secunde.

Să nu uităm de curățenie. Probabil puține cititoare sunt fane înrăite ale măturii sau aspiratorului, fie el și unul performant. Praful este mai insistent decât o soacră acră care vine și rămâne la tine în sufragerie pe toate obiectele dragi. Ai cum să scapi de el într-un mod SMART? Cu siguranță. Un robot aspirator smart va curăța podeaua și dușumelele în locul tău. Tot ce ai tu de făcut este să îl programezi. Dar și mai smart ar fi să nu ai praf deloc în casă, pentru a nu fi nevoită să ștergi mese, scaune, decorațiuni și toate nimicurile de pe noptieră.

Aici intră în scenă un aparat smart pentru filtrat aerul, adică un purificator. Cu ajutorul unui astfel de aparat poți monitoriza de la distanță calitatea aerului din casa ta, poți programa purificatorul să pornească din timp, astfel încât în momentul în care ajungi acasă aerul să aibă o calitate mult mai bună.

Unul dintre cele mai performante aparate de acest fel este purificatorul AlecoAir P40 Smart. Grație sistemului complex de purificare, compus din pre-filtru, filtru TRUE HEPA, filtru Cărbune Activ, tehnologie UV-C și funcție de ionizare, elimină peste 99% dintre microparticulele poluante (exact, inclusiv particulele alea mici de praf pe care le vezi prin aer atunci când intră o rază de soare în casă), dar și bacterii, virusuri sau mirosuri neplăcute aflate în aerul din încăpere.

Setează-l pe modul Auto și își va adapta viteza de funcționare ținând cont de nivelul micro-impurităților din aer, astfel vei respira cel mai curat aer la sosirea în locuință.

Utilizând aplicația dedicată, poți monitoriza calitatea aerului și controla purificatorul de la distanță, iar dacă te afli în încăpere, LED-ul de pe panoul de comandă îți va indica color nivelul de particule poluante ce gravitează în aer. Funcția Timer permite setarea intervalului de funcționare al aparatului pentru o perioadă de 2, 4 sau 8 ore. Purificatorul AlecoAir P40 Smart este ideal și pentru o utilizare în timpul nopții, datorită modului de lucru Sleep. Un aer purificat te va ajuta să dormi mai bine și să ai parte de dimineți fresh.

Acest purificator este recomandat pentru o suprafață de până la 40 mp, însă dacă dorești un aparat destinat unor suprafețe mai mici, în magazinul online alecoair.ro vei găsi, cu siguranță, modelul potrivit oricărui spațiu.

Și pentru multe alte activități casnice mărunte au apărut sau vor apărea soluții tehnologice care să le execute exemplar, oferindu-ne un plus de confort și timp.

Cu nici un deceniu în urmă puteai doar să visezi la electrocasnice care să facă treaba în locul tău, însă azi chiar poți câștiga timp liber, pe care să îl petreci în mod plăcut alături de cei dragi sau să îl dedici hobby-urilor tale!

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial