(P) Cum poți asorta lănțișoare din argint la diverse ținute de zi?

Argintul este un metal prețios versatil, pe care îl poți integra cu ușurință în look-urile tale, indiferent de momentul zilei.

(P) Cum poți asorta lănțișoare din argint la diverse ținute de zi?

Cu toate ca nu este la fel de valoros ca aurul, este preferat de foarte multe persoane deoarece poate fi purtat în orice împrejurare și poate fi combinat cu orice fel de piatră. De asemenea, argintul poate fi modelat mai ușor, astfel încât bijuteriile din acest metal vor avea întotdeauna forme deosebite. 

Dacă îți place argintul sau dacă vrei să vezi cum te înțelegi cu bijuteriile realizate din acest metal prețios, îți sugerăm să începi prin a purta lantisoare din argint. Astfel, poți alege lănțișoare cu pandantive personalizate: cu un simbol important pentru tine, un model care îți place în mod deosebit, poate chiar cu o gravură (spre exemplu numele tău sau al unei persoane importante și așa mai departe. 

Avantajul lănțișoarelor din argint este faptul că pot fi purtate indiferent de ținută: atât la ținutele office, cât și la cele casual sau elegante și de asemenea, la ținute de ocazie. Uneori, poți purta același lănțișor la mai multe evenimente, doar schimbând pandantivul. În cele ce urmează, îți vom prezenta cum poți purta lănțișoarele la diverse ținute pentru zi. 

Primele pe listă sunt lănțișoarele cu pandantive cu pietre semiprețioase (ametist, agate, diverse cristale și așa mai departe). Acestea se potrivesc în cazul unei ținute office foarte feminină (spre exemplu la o rochie într-o nuanță pastel) sau dacă participi la un eveniment de zi. Le mai poți purta chiar și la un prânz sau o cină în oraș, deoarece vor arăta foarte bine și se potrivesc ocaziei. Poartă-le cu precădere primăvara și vara și bucură-te de modalitatea în care soarele se reflectă în ele. 

Lănțișoarele cu pandantive simple (cum ar fi cele în formă de inimă, soare, lună sau de tip bănuț) sunt ideale pentru ținute casual. Fie poți alege un singur lănțișor sau mai multe, pe care să le porți suprapuse. În funcție de ținută, optează pentru lănțisoare simple sau cu model complex, care să atragă toate privirile. Spre exemplu, pentru o ținută sport casual, alege lănțișoare simple, iar pentru un casual sau chic casual, îți recomandăm lănțișoare suprapuse. 

Pentru ținutele cu adevărat deosebite, în special pentru ținute elegante, ideale pentru diverse evenimente, îți recomandăm lănțișoare cu pandantive realizate din cristale Swarovski. Acestea pot fi personalizate după bunul plac și pot fi gravate cu un simbol sau un text scurt cu însemnătate pentru tine (spre exemplu un nume). Cel mai frumos tip este cel cu pandantiv în formă de inimă, căruia cu greu îi vei putea rezista. Nu doar faptul că este personalizat va atrage privirile ca un magnet, ci și sclipirile delicate ale pandantivului și jocul de culori ce îți va înfrumuseța look-ul. 

Nu în ultimul rând, trebuie să îți recomandăm și lănțișoare cu pandantive ce se deschid,cele mai căutate fiind cele sub formă de inimă. Acestea pot fi transformate în bijuterii cu valoare sentimentală și astfel, le poți purta la orice ținută, fie de sine stătătoare, fie alături de alte bijuterii și chiar lănțișoare. 

Așadar, sperăm că te-am convins și pe tine să alegi lănțișoare și pandantive din argint, pe care să le porți zi de zi și care să îți pună în valoare ținuta.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion