(P) Creșterea imunității – mai eficientă prin alergare și suplimente alimentare de calitate

Când vine vorba despre sănătate, oricine știe că prevenția este calea cea mai eficientă de a o păstra.

(P) Creșterea imunității – mai eficientă prin alergare și suplimente alimentare de calitate

Un stil de viață sănătos și echilibrat este cheia principală, iar măsurile suplimentare nu fac decât să susțină o imunitate puternică, unica modalitate a organismului de a se apăra și prin care poate opune rezistență contra bacteriilor, a virusurilor, microbilor și diverșilor agenți patogeni. 

Cei mai mulți devin preocupați de sănătate când ajung deja într-o situație neplăcută și conștientizează cât de importantă este grija pentru aceasta. Ceea ce trebuie fiecare să știe este că o imunitate puternică este calea de a rămâne sănătos, iar aceasta nu se câștigă decât prin înlocuirea obiceiurilor nesănătoase, dar și prin adoptarea unui stil de viață activ.

Recomandarea specialiștilor Vitamix pentru cei care doresc să își întărească sistemul imunitar este de a nu trece cu vederea efectele benefice ale alergării, dar nici eficiența pe care diverse suplimente alimentare o pot avea asupra organismului uman. Cu atât mai conștienți de impactul pozitiv al acestor doi factori ar trebui să fie astăzi sportivii, care resimt din plin efectele antrenamentelor, respectiv a alergării asupra stării de sănătate. În fapt, iată o modalitate excelentă de creștere a imunității, completată cu succes de suplimentele naturiste. 

Impactul alergării asupra imunității

Indiferent de tipul mișcării practicat – că e vorba despre alergare sau orice alt tip de antrenament sportiv -, iată care sunt câteva dintre beneficiile resimțite de corp. Fiind o activitate care se poate desfășura atât în interior, cât și în exterior, alergarea – sub toate formele ei – constituie un exercițiu cardio excelent. O activitate atât de banală precum pare este accesibilă oricui. 

Efectele sale vizează întregul organism: face mușchiul cardiac mai puternic, crește colesterolul bun din organism, menține o tensiune arterială bună, scade riscul de boli cardiovasculare și infarct, îmbunătățește sistemul respirator și capacitatea pulmonară. Toate acestea împreună contribuie cu succes la întărirea sistemului imunitar, care devine mai puternic! 

Impactul suplimentelor alimentare asupra imunității

Chiar dacă fiecare se naște cu o imunitate naturală, în timp aceasta se poate modifica. Mai ales în rândul sportivilor, dar nu numai, atenția vizavi de condiția sistemului imunitar trebuie să fie sporită. Deși majoritatea nutrienților necesari pentru a o susține ar trebui să provină din alimentație, acolo unde aceasta nu este întotdeauna completă în substanțele necesare, adevărați aliați devin diversele suplimente femei și pentru bărbați special concepute pentru a acționa în acest sens. Câteva exemple de astfel de produse naturiste care contribuie la întărirea sistemului imunitar sunt vitaminele C, B6, E, D3, Zinc, acizii grași omega-3, dar și calciul, fierul, propolisul și echinaceea. 

De exemplu, calciul este mineralul cel mai abundent din corpul uman. O carență afectează întregul organism și în mod deosebit oasele și imunitatea. Alături de alți nutrienți, acesta acționează împotriva infecțiilor din organism, sporind totodată și capacitatea acestuia de vindecare.

Nimeni nu ar trebui să subestimeze importanța pe care cei doi factori o au asupra organismului uman și în mod deosebit asupra imunității. Un stil de viață sănătos, care să le includă pe ambele asigură o imunitate puterică. Cei interesați regăsesc suplimente alimentare de calitate pe vitamix.ro. 

Contact: 

0365 430 166

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet