(P) Costume de baie pentru 2020

Pleci în vacanţă şi încă nu ai un costum de baie? Venim în ajutorul tău?

(P) Costume de baie pentru 2020

 Îţi vom spune trendurile ce vor domina plajele din acest sezon, dar şi ce model se potrivesc tipurilor de siluete. Printre ele se vor număra imprimeurile fanteziste, decupaje neobişnuite, dar şi model simple şi clasice.

Stilul retro nu numai în ţinutele de zi cu zi

Moda retro s-a regăsit perfect în outfit-uri de zi cu zi dar şi cele de cocktail şi nu numai. De asemenea a devenit şi o sursă de inspiraţie pentru creatorii costumelor de baie! În anii 50 respectiv 60., de o mare popularitate se bucurau costumele de baie dintr-o singură piesă, pe de-o parte deoarece pe unele plajele era interzis purtarea bikinilor. Acest tip de costume de baie aveau deobicei bretele foarte subţiri (clasice sau legate la gât). Datorită caracterului lor universal, modelele de acest tip, s-au reîntors pe plajele din zilele noastre. Diferite modele ale acestui tip de costume de baie găseşti pe: https://www.bonprix.ro/categorie/607/costume-de-baie/ .

În anii 1960 corpul a început să fie descoperit din ce în ce mai mult, tocmai de aceia în magazine şi-au făcut apariţia costumele de baie formate din două piese. De regulă erau seturi compuse dintr-un sutien de tip bandeau şi chilot cu talie înaltă. Acest costum de baie caracteristic, format din două piese a revenit din nou la modă şi indiscutabil va fi un hit al acestei veri. Elementele caracteristicele modei retro, şi anume dungile pe lungime, bulinele sau volanele gingaşe, conferă farmec şi te vor scoate din anonimat pe plajă! De asemenea trebuie menţionat că, costumele de baie cu această croială vor veni în întimpinarea nevoilor femeilor, care subtil doresc să ascundă imperfecţiunile din zona abdomenului şi a feselor.

https://www.bonprix.ro/

Flori şi culori vii

Culorile vii, expresive, modele ingenioase şi flori fanteziste reprezintă alegerea perfectă pentru plajă – în final este un loc unde de poţi relaxa şi simţii pe deplin liberă. Costumele de baie în culorile neon, vor sublinia perfect bronzul, tocmai de aceea le poţi alege fără nici un fel de ezitare, dacă ai un ten închis. La fel ca şi în sezonul anterior, şi în acest an de o mare popularitate se vor bucura costumele de baie cu motivul frunzelor verzi. Cu siguranţă ne duc cu gândul la relaxare sub palmieri, tocmai de aceea alege cu încredere acest model atunci când vrei să aduci un strop de atmosferă tropicală în ţinuta ta!

 Nu întodeauna în pereche

Cine a stabilit că modelul de costum de baie format din două piese  trebuie să compună un întreg? Nimic nu vă împiedică să combinaţi sutienul şi chiloţii – probează şi experimenteză cu încredere! Deosebit de bine se prezintă asocierea unui sutien cu imprimeuri şi a unui chilot simplu sau a pantalonilor scurţi de baie. Această combinaţie este excelentă pentru doamnele care caută costumul de baie perfect pentru plus size. Pantalonii scurţi sau chiloţii de culaore închisă cu croială corespunzătoare permit ascunderea discretă a feselor. Doamnelor care din diverse motive doresc să ascundă părţie de sus ale corpului, le sfătuim să aleagă tankini sau rochiţe de baie fermecătoare.

https://www.bonprix.ro/

Ca în fiecare an pe plajă va fi colorat cu nuanţele vii şi modelele ingenioase se vor amesteca cu piesele care sunt recunoscute drept clasice  şi atemporale.

 Vizitează bonprix.ro şi alege costumul de baie potrivit siluetei tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion