(P) Costumașe și Rochițe botez – cum alegi piesele potrivite

Selectarea vestimentației pentru botez pentru bebeluși este o responsabilitate ce cade pe umerii părinților spirituali. Cei ce sunt mai noi în tainele năşitului, pot fi indeciși când vine vorba de selectarea trusoului pentru botez şi a ţinutei festive pentru prichindelul încreştinat.

(P) Costumașe și Rochițe botez  – cum alegi piesele potrivite

În rândurile următoare ne-am propus să descoperim cum trebuie selectate piesele pentru a avea garanţia că sunt perfecte pentru cei mici.

Alegeţi parteneri de încredere

Înainte de a selecta îmbrăcămintea pentru botez, respectiv rochiţe botez şi costumaşe botez, căutaţi un partener de încredere. Veţi avea surpriza să constataţi ca între hainele de linie create în fabricile mari şi cele realizate în ateliere precum Couture Bebe sunt diferenţe notabile. Echipa Couture bebe acordă atenţie tuturor detaliilor astfel că piesele finale ce rezultă sunt rafinate, impresionează prin aspect preţios şi detalii fine.

Experienţa este un alt aspect care se observa rapid în calitatea articolelor vestimentare. Rochiţele şi  costumașele pentru botez lansate de această echipă sunt creații delicate. Piesele realizate în atelierele Couture Bebe nu sunt doar fascinante, cu unice şi sunt înnobilate cu broderii, dantele şi alte elemente decorative care le conferă aspect festiv. Atenția pentru cele mai mici amănunte este secretul care face ca fiecare articol de îmbrăcăminte să fie unul expresiv.

În atelierul Couture Bebe nu se pune accent doar asupra designului şi a aspectului outfiturilor, ci şi asupra calității materialelor utilizate. Fiecare material ce intră în compoziţia ţinutelor, este selectat cu maximum de atenție. Este prietenos cu pielea sensibilă a bebelușilor neprovocând iritații, alergii sau disconfort în timpul purtării. Îmbrăcămintea ce poartă amprenta Couture Bebe are primul strat, cel care intră în contact cu piele bebeluşilor, realizat din bumbac fin, fibre naturale ce sunt tolerate foarte bine de cei mici.

Selectați rochiţe botez, ori costumașe botez tematice

Trebuie să recunoaştem că părinții şi nașii comunică când realizează tema botezului. Aceasta poate fi creionată în jurul hăinuţelor festive de botez. Totuși şi celelalte accesorii aduc farmecul distins evenimentului. Așa că naşii aleg lumânări personalizate, care completează rochiţe şi costumașe de botez, dar şi trusouri personalizate, cu date importante ori cu mesaje şi imagini de suflet, reprezentative pentru familie.

Pot fi selectate rochiţe botez albe, cu design complex, cu broderii manuale aplicate cu multă atenție în partea superioară ce pot creiona tema unui botez clasic. Astfel de rochiţe pot fi completate de trusouri personalizate decorate cu broderi albe şi lumânări de botez decorate cu tull şi flori naturale. Pentru botezurile cu tematică Disney pot fi selectare rochiţe festive, lumânări şi trusouri ce pot purta emblema personajelor consacrate precum  Minnie Mouse. La Couture Bebe pot fi găsite cu ușurință soluții şi pentru cei ce preferă eleganța, rafinamentul şi detaliile retro. Pot fi achiziţionate rochiţe vintage sau modele cu imprimeuri florale  în stil english.

La fel de numeroase sunt şi opțiunile în cazul bebeluşilor băieţi. Pentru aceștia pot fi achiziţionate costumașe formate din body-uri din bumbac, veste, pantaloni şi sacouri, înnobilate cu şepci sau băscuţe cu cozoroc expresive. Ca şi în cazul hainelor festive pentru fetiţe şi selectarea acestora trebuie realizată cu multă atenție.

Fie că sunt alese costumașe botez moderne, costumase clasice, de epocă ori în stil vintage, aspectul ceremonial al ţinutei este asigurat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle