(P) Comanda online flori de Sf. Valentin

Prin definiție, Valentine's Day este ziua în care sărbătorim iubirea. Pentru asta nu ai nevoie de lucruri extravagante sau opulente, cel mai reușit Valentine`s Day poate fi o simplă plimbare la apus prin parc, o cină romantică sau o seară petrecută cu persoana iubită. Există o mulțime de moduri prin care îi poți arăta persoanei iubite cât de mult o apreciezi sau cât de mult o iubești.

(P) Comanda online flori de Sf. Valentin

De Valentine`s Day nu trebuie nici să investești în cadouri scumpe, ci să dăruiești lucruri simple care vin  din inimă. Poți alege flori în cutii pentru un cadou ideal cu care poți ieși din tipare. Pe lângă flori mai poți dărui o bijuterie sau cartea preferată a iubitei sau soției tale.

În această zi florile sunt cele mai importante și pentru că ne dorim să nu dai greș în alegerea lor, iată ce flori se potrivesc pe 14 februarie.

Trandafirii roșii – clasica surpriză de Valentine`s Day

Așa cum ți-am spus și mai sus valoarea unui cadou nu constă în prețul lui, ci în gestul și simbolistica acestuia. Femeile vor aprecia întotdeauna florile, mai ales trandafirii roșii, denumiți generic florile iubirii. Dacă vrei să ieși din anonimat, poți alege aranjamente florale special creat de Valentine`s Day care să cuprindă și trandafirii roșii de la Maison d` Or.

Un buchet cu flori roz

Florile roz reprezintă iubirea și gingășia. Această alegere este una potrivită și modernă. Buchetul de flori poate conține trandafiri roz, crini sau lalele combinate și cu alte flori sau specii. Rozul este culoarea feminității așa că orice femeie va îndrăgi un astfel de buchet sau aranjament floral. Recomandarea noastră este ca buchetul să conțină și accesorii specifice acestei sărbători cum sunt inimioarele decorative sau săgețile lui Cupidon.

Un coș cu lalele

Poate nu multă lume știe că lalelele roșii sunt simbolul iubirii perfecte, al dragostei nemuritoare și fără limite. În epoca victoriană, declarațiile de dragoste erau mereu însoțite de lalele roșii. Nu ezita, așadar, să le dăruiești iubitei sau soției de Ziua îndrăgostiților.Lalelele mai simbolizează și noile începuturi, așa că, dacă ești la începutul unei relații, un buchet cu lalele colorate este extrem de potrivit.

Un imens buchet de crini

Iubirea sinceră, necondiționată, puritatea sentimentelor, noblețea și devotamentul sunt doar câteva dintre lucrurile care transformă crinii în flori potrivite pentru a-ți arăta iubirea față de persoana dragă. Dacă ai planuri mari de Valentines Day și vrei să îți ceri iubita în căsătorie, un buchet care conține și crini va face momentul și mai special prin simbolurile sale deoarece crinii sunt florile asociate căsătoriei.

Cu aceste flori nu vei da greș și vei reuși să obții efectul dorit, adică surprinderea iubitei tale. Alege-le cu atenție și fă din această zi una specială.

 Happy Valentine’s Day!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle