(P) Cele mai frumoase locuri de pe Pământ

Ai vrea să mergi într-o vacanță unică, însă nu știi ce să alegi? Parcă ai vrea să alegi una dintre destinațiile exotice sau mai bine o croazieră departe de tot ceea ce se leagă de cotidian?

(P) Cele mai frumoase locuri de pe Pământ

Ai nevoie de puțină inspirație pentru a face alegerea potrivită în acest sens? Într-adevăr, există atât de multe destinații fantastice pentru vacante unice, de vis, încât de multe ori este destul de greu să alegi. De data aceasta poate vei vrea să alegi una dintre acele oferte vacante exotice care sunt considerate a fi cele mai frumoase locuri din lume. 

Peninsula Antarctica, Antarctica

Antarctica pare a fi din altă lume. Aceasta este lipsită de viață umană, nu are clădiri create de om, nu are avioane sau electricitate. Cu toate acestea, este un loc plin de viață, pentru că naturalul este la el acasă: de la pinguini care își cheamă partenerii într-o armonie de sunete la foci care se ascund așteptându-și următoarea masă. Toate acestea pe un fundal de munți falnici, ghețari albastru strălucitori și un cer nepoluat. Probabil nu vei găsi pe Pământ un alt loc cu care să poți compara acest paradis al naturalului în forma sa cea mai pură. 

Granada, Spania

La fel ca și celelalte orașe din Andalucia, și Granada are ceva al lui, cu totul special. Arhitectura, mâncarea și oamenii fac toate din acest oraș unul memorabil, o călătorie aici fiind echivalentă cu unicitatea și cu frumusețea fără pereche. Adevărata bijuterie a Granadei este Alhambra. Aici ai șansa de a urca pe străzile abrupte ale cartierului Albayzin până la Mirador de San Nicolás și să privești cum apune soarele deasupra Alhambrei. Numit cu precizie „cel mai frumos apus de soare din lume', orașul reprezintă dintre acele experiențe turistice magice care vor rămâne cu tine pentru totdeauna. 

Insula de Sud, Noua Zeelandă

Insula de Sud are totul pentru a fi uimitoare. Peisajul de vis este dat de ghețari, de fiorduri, de plaje; de soarele care la finalul zilei aduce o strălucire trandafirie asupra munților acoperiți de zăpadă, de lacul cristalin în care se reflectă nu numai o imagine, ci parcă o întreagă lume. Insula de Sud poate fi considerată, fără doar și poate, un paradis pământesc. 

Parcul Național Krka, Croația

Parcul Național Krka poate reprezenta punctul culminant al oricărei aventuri turistice. Râuri și pâraie care traversează pământul, liniștea deplină a pădurii și cascade deosebite în fața cărora poți savura liniștit un picnic pe cinste…o aventură în natură cum rar poți găsi în alt colț al lumii. 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle