(P) Cei trei pași în îngrijirea perfectă a oricărui tip de ten

Pentru a avea un aspect sănătos și pentru a preveni diverse afecțiuni ale pielii, nu este nevoie să ai rutine de îngrijire foarte elaborate. Vichy îți propune o rutină simplă, potrivită pentru toate tipurile de ten, alcătuită din trei pași esențiali ce nu ar trebui să lipsească din ritualul tău de îngrijire.

(P) Cei trei pași în îngrijirea perfectă a oricărui tip de ten
  1. Curățarea pielii

Este primul și cel mai important pas. Pielea trebuie curățată cu grijă pentru a i se putea aplica alte tratamente de îngrijire și înfrumusețare.

Pentru curățarea pielii aveți la dispoziție demachiantul integral Purete Thermale 3 în 1. Este o cremă demachiantă, o combinație între lapte, tonic și demachiant pentru ochi, într-un singur produs. Îmbogățit cu apă vulcanică Vichy, demachiantul integral Purete Thermale 3 în 1, calmează, regenerează şi fortifiază tenul. O combinație ultra-eficientă, ultra-delicată a unor agenți de curățare într-un singur produs care elimină toate urmele de machiaj, precum și impuritățile.

  1. Îngrijirea pielii

După ce ți-ai curățat tenul cu multă atenție urmează pasul doi, cel în care poți să îl ajuți să treacă peste agresiunea factorilor externi de pe toată durata zilei: poluare, raze UV, hidratare insuficientă, nesomn, stres.

Pentru îngrijirea tenului îți recomandăm gelul booster MINERAL 89, ce repară bariera de protecție a pielii! Îmbogățit cu 89% apă vulcanică Vichy și acid hialuronic, gelul booster MINERAL 89 hidratează, calmează și fortifiază tenul. Produs hipoalergenic, fără parfum și fără alcool, acest produs este potrivit chiar și pentru tenul sensibil.

  1. Protecție solară

E vară, soarele e puternic, iar pielea poate fi afectată foarte ușor de razele UV. Pentru protecția perfectă a pielii este nevoie de Ideal Soleil – spray-ul protector invizibil cu factor de protecție 50. Acest spray protejează pielea în orice moment al zilei împotriva razelor UV și previne fotoîmbătrânirea cauzată de expunerea prelungită la soare. Având o textura invizibilă nu necesită întindere și poate fi aplicat peste machiaj.

! Nu uitați, orice produs de protecție solară trebuie aplicat cu regularitate, de mai multe ori pe parcursul întregii zile.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty