(P) Ce trebuie să știi dacă te căsătorești în vremea pandemiei

(P) Ce trebuie să știi dacă te căsătorești în vremea pandemiei

Din cauza pandemiei de Coronavirus, atât petrecerile de nuntă, cât și cununiile sau botezurile au fost sistate sau amânate pentru o perioadă nedeterminată. Dacă la început, nunțile se puteau organiza cu participarea a cel puțin 8 persoane, în prezent numărul a crescut considerabil, la aproape 50.

Dacă starea de urgență și situația actuală nu ți-au dat peste cap planurile de nuntă și poți organiza fericitul eveniment, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști despre căsătoria în vremea pandemiei. Află care sunt acestea, din articolul următor!

Invită un număr restrâns de persoane

În timpul pandemiei, nunțile se organizează într-un mod diferit. Totuși, te poți bucura în continuare de acest eveniment, cu un număr restrâns de persoane. Adună lângă tine persoanele cele mai apropiate, lângă care să te simți excelent în ziua cea mare și începe pregătirile! Găsești cele mai frumoase rochii de ocazie pentru nuntă, invitații pe placul tău și accesorii care să te scoată din anonimat.

Respectă distanțarea socială

Când vine vorba de organizarea nunții în vremea pandemiei, trebuie să ții cont de anumite restricții. Astfel, chiar dacă poți face nunta în pandemie, respectă normele de distanțare socială. În contextul actual, obiceiurile de la nuntă s-au schimbat. Sărutul de la finalul cununiei a fost înlocuit cu simple îmbrățișări, în timp ce invitații sunt nevoiți să ocupe un anumit loc în timpul ceremoniei, precum indică angajații primăriei.

În plus, trebuie să vii cu măști de acasă, pe care să le porți în timpul ceremoniei, păstrând distanțarea fizică de restul persoanelor.

Regândește programul de nuntă

Ai amânat nunta în pandemie dar urmează să te căsătorești? Acesta este momentul potrivit pentru a regândi programul evenimentului. Ține legătura constant cu organizatorul tău, pentru a nu întâmpina vreo surpriză neplăcută și nu uita să discuți la locație despre politicile de amânare.

Dacă îți planifici nunta în această perioadă și n-ai luat o decizie asupra locației, poți alege un restaurant cu terasă, unde invitații să petreacă timpul în aer liber. Chiar și cu aceste restricții, este cea mai importantă zi din viața ta! Adaptează-ți nunta la situația actuală și bucură-te de momente de neuitat.

Planificarea fericitului eveniment reprezintă o activitate complexă și necesită un grad serios de implicare, la care se adaugă și incertitudinea cauzată de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, încearcă să-ți menții calmul și să pui accent pe ceea ce este cu adevărat important – fericirea cuplului! Regândește programul   ceremoniei, renunță la momentele care nu sunt esențiale și nu uita că te poți baza pe familie și prieteni, în orice moment.

Dacă vrei să organizezi nuntă în pandemie dar nu ai inspirație, folosește sursele disponibile online, pentru completări și sugestii. Din fericire, găsești numeroase idei de culori, aranjamente și teme, pe care să le iei în calcul. Pentru cuplurile care nu sunt pregătite să-și organizeze nunta singure, există varianta organizatorilor de nunți, care au rolul de sprijin în aceste vremuri tulburi.

Discută și cu familia și prietenii, care te pot ajuta să te gândești la anumite aspecte pentru nuntă din vremea pandemiei. Concentrează-te pe oamenii dragi din viața și organizează un eveniment deosebit, indiferent de dificultăți. Ce poate fi mai frumos decât o nuntă la care să participe oamenii apropiați? Totuși, ține cont de normele de distanțare socială și de regulile impuse de autorități în cazul acestor evenimente. Astfel, vei evita amenzile și situațiile neplăcute care îți pot strica nunta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle