(P) Ce TIFFaci fără festival? Asculți cel mai recent IQOS Living Room Podcast, cu Mihai Morar și Tudor Giurgiu

(P) Ce TIFFaci fără festival? Asculți cel mai recent IQOS Living Room Podcast,  cu Mihai Morar și Tudor Giurgiu

Unul dintre cele mai iubite festivaluri de film din România, TIFF (Transilvania International Film Festival) s-a încheiat, însă ecourile lui continuă să fie auzite. 

IQOS, susținător al industriilor creative din România, a fost prezent la ediția de anul acesta, în calitate de partener, cu un lounge instalat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, care a îmbinat designul cu pasiunea pentru cinematografie și atmosfera relaxată specifice brandului. Experiența din cadrul lounge-ului a fost gândită în colaborare cu creativii de la Dume de Mestecat. Pe doi dintre pereții lounge-ului, cei care ajungeau aici puteau crea versiuni noi ale unor replici celebre din filme, denumite „Dume fresh pentru perspective noi'. „Scena cea de taină', „Cinema chemat aici?', „Ochii care nu se văd se uită la filme' sau „Distanța bate filmul' au fost doar câteva dintre replicile intrate în cultura pop care au fost schimbate și care au făcut deliciul celor care au trecut pragul lounge-ului.

Evident, atunci când aduni la un loc atât de multi pasionați de film, se întâmplă lucruri ca în filme. Așa se face că Audrey Hepburn a fost văzută plimbându-se prin Piața Unirii cu o geantă supradimensionată pe care scria „Breakfast at TIFF' sau citind în lounge-ul IQOS. 

De-a lungul celor 10 zile de festival, peste 45.000 de participanți au vizionat exclusiv în aer liber, în condiții de siguranță sporită și distanțare socială, peste 157 de filme din 49 de țări, în 14 locații diferite. 

„Întotdeauna am fost deopotrivă și muncitor, și visător.'

Cei care au rămas, însă, cu gândul la festival se mai pot delecta cu atmosfera de acolo și pot afla lucruri inedite despre Tudor Giurgiu, regizor și fondator al festivalului TIFF, din cel mai recent episod din IQOS Living Room Podcast. Pe perioada festivalului, Mihai Morar și-a mutat sufrageria în Piața Unirii din capitala cinematografiei și a stat de vorbă cu Tudor Giurgiu. 

Cei doi au vorbit despre Clujul de acum 30 de ani în comparație cu orașul de acum, despre evadările la cinema, despre momentele cheie din viața lui Tudor și despre importanța instinctului, curajului și a calmului în atingerea unui obiectiv.

În cadrul interviului, regizorul a povestit despre începuturile lui în lumea regiei, dar și despre cât de important este să fii autodidact și curios în această meserie și cum își alege subiectele pentru filme.

Podcastul este disponibil integral în IQOS Club.

IQOS Living Room Podcast este un proiect prin care Mihai Morar invită în sufrageria sa oameni cu povești care, spuse mai departe exact așa cum au fost trăite, sunt inspirație și motivație pentru cei care ascultă.

Material sustinut de IQOS. 

IQOS nu este lipsit de riscuri și este destinat exclusiv fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial