(P) Cărți de dezvoltare personală must have de la LIBREX, pe care le poți comanda cu transport gratuit!

Pe măsură ce tehnologia a intrat în viața oamenilor, timpul liber a început să fie din ce în ce mai mult și astfel, omul și-a schimbat prioritățile, visând să atingă vârful piramidei lui Maslow. Nevoile de bază fiind îndeplinite, omul a vrut să aibă un anumit statut, să cunoască, să călătorească, să se înțeleagă pe sine și să devină cea mai bună versiune a sa.

(P) Cărți de dezvoltare personală must have de la LIBREX, pe care le poți comanda cu transport gratuit!

Ajungând în zilele noastre, informația este la un click distanță și putem afla orice ne dorim, într-un timp foarte scurt, de câteva secunde. Astfel, dacă vrei să devii cea mai bună versiune a ta, trebuie întâi să te cunoști. Unele persoane au norocul de a se dezvolta din punct de vedere personal fără ajutor exterior și fără prea mult efort, pe când cei mai mulți oameni au nevoie de încurajări și foarte multă informație care să le trezească instinctul de a deveni cea mai bună versiune a lor.

Stresul și anxietatea caracteristice secolului în care trăim, ne pun foarte multe piedici în viața de zi cu zi și în calea spre dezvoltarea personală. Dacă și tu dorești să te cunoști mai bine și să evoluezi ca persoană, primul pas este să te informezi, să citești cât mai mult din surse sigure, așa cum sunt cărțile de dezvoltare personală. Acestea sunt scrise de către persoane care fie au descoperit cea mai sigură metodă de a deveni cea mai bună versiune a ta, fie de către specialiști în domeniu. Astfel, aceste cărți te învață să identifici anumite piedici de ordin psihologic, care nu îți permit să evoluezi și să îți valorifici potențialul. Bineînțeles, drumul este mult mai lung și nu se va opri după ce vei citi o carte, va trebui să te preocupi permanent de dezvoltarea ta, pentru că omul cât trăiește, învață.

Unde poți găsi cele mai bune cărți de dezvoltare personală?

La o simplă căutare pe internet, vei descoperi sute de cărți de dezvoltare personală, așa că te înțelegem dacă ți-ar fi greu să alegi câteva. De aceea, vrem să îți recomandăm carti dezvoltare personala de la LIBREX, singura librărie cu transport gratuit din România la orice comandă, indiferent de valoarea acesteia. Pe site vei găsi cele mai bune cărți ale unor autori celebri, pe care le poți comanda la un preț special și cu livrare gratuită. Dacă ar fi să îți recomandăm doar trei cărți de pe site, ar fi următoarele:

  • 10 pași pentru o viață împlinită, de Dale Carnegie: în carte sunt descrise pe larg câteva dintre acțiunile pe care trebuie să le întreprinzi pentru a avea o viață fericită și împlinită;

  • Arta conversațiilor imposibile: include cele 7 principii fundamentale ale comunicării, prezentate de către doi specialiști în domeniu, respectiv Doctorii Boghossian si Lindsay;

  • Managementul timpului in 30 de minute, de Lothar Seiwert: o carte foarte utilă pentru toți cei care simt că nu le mai ajunge timpul pentru sarcinile de zi cu zi sau care nu știu cum să își prioritizeze activitățile.

În încheiere, sperăm că vei alege aceste cărți pentru dezvoltarea ta personală!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle