(P) Carinasweets, cel mai apreciat laborator cofetărie București, sector 4, realizează torturi de nuntă spectaculoase!

Nunta este una dintre cele mai importante zile din viață, iar torturile și prăjiturile de nuntă sunt un adevărat simbol al acestui eveniment. Tăierea tortului de nuntă este un moment important pentru tinerii căsătoriți, deoarece este una dintre etapele esențiale ale zilei nunții: un moment important capabil să capteze atenția tuturor oaspeților.

(P) Carinasweets, cel mai apreciat laborator cofetărie București, sector 4, realizează torturi de nuntă spectaculoase!

Tortul de nuntă nu este doar „dulce', ci reprezintă personalitatea cuplului și ceea ce mirii vor să comunice. Carina Sweets vă poate ajuta să faceți momentul tăierii tortului de nuntă unic și de neuitat, datorită frumuseții și eleganței creațiilor lor, realizate cu pricepere de mâinile iscusite ale cofetarilor. Imaginați-vă tortul de nuntă: cofetarii Carina Sweets îl vor face perfect, cu utilizarea exclusivă a ingredientelor de înaltă calitate!

Tortul de nuntă, reprezintă unul dintre elementele cheie ale căsătoriei și este regele' torturilor am putea spune. De fapt, dacă ziua de naștere este sărbătorită o dată pe an, situația cu nuntă este mult mai delicată, deoarece se va întâmpla doar o dată în viață (sau așa sperăm și vă dorim!). Atenția la fiecare detaliu estetic combinată cu gustul incomparabil capabil să satisfacă chiar și cele mai exigențe persoane sunt prerogativele cofetăriei Carina Sweets.

Tortul de nuntă realizat de cofetării pricepuți de la Carina Sweets va fi unic și personalizat în funcție de gusturile mirilor. Aveți încredere în experiența cofetarilor în arta patiseriei pentru a vă asigura că tortul celei mai frumoase zile din viața voastră poate fi o operă de artă autentică.

La dispoziția dumneavoastră va fi personalul laboratorului de patiserie din București, al cofetăriei Carina Sweets, care vă va sprijini, pas cu pas, de la proiectare la realizarea tortului pentru nunta dumneavoastră.

Tortul de nuntă realizat de Carina Sweets va fi făcut cu inima, respectându-vă stilul și făcându-vă să fiți mulțumiți atât pentru aspect, cât și pentru gust! Scopul Carina Sweets este să creeze prăjituri de nuntă capabile să vă afișeze cel mai bine dragostea, respectând stilul pe care l-ați ales pentru nunta voastră.

Nu există limite la creativitate: tortul de nuntă poate fi unul clasic, cu mai multe etaje, în formă de floare sau în formă de inimă sau orice veți cere că aceștia să pregătească.

În cofetăria Carina Sweets puteți alege fiecare tip de tort de nuntă: de la designul torturilor la torturile artistice, de la torturile simple cu un singur nivel la capodopere dulci cu mai multe etaje.

În ceea ce privește culorile, prevalează în general albul, dar nu vă fie teamă să fiți îndrăzneți!

Cel mai popular tort este, fără îndoială, tortul cu mai multe niveluri, unul dintre cele mai pitorești și elegante, realizat de obicei cu tehnică de proiectare a tortului. În ultimii ani, frișca a cedat loc pastei de zahăr și ciocolatei albe, cu decorațiuni de zahăr fabricate manual pentru a satisface orice solicitare.

Pe lângă orice tip de prăjitură, puteți decide, de asemenea, să amenajați un candy bar cu produse de patiserie proaspete: un colț cu deserturile de la Carina Sweets va surprinde și cu siguranță îi va face pe toți oaspeții fericiți.

Dacă tortul de nuntă, așa cum spun mulți, este al doilea protagonist al nunții, după mireasă, atunci este și adevărat că merită o zonă dedicată ei și bine îngrijită, cu tot felul de produse de patiserie și cofetărie care să-l încadreze perfect!

Alegerea tortului de nuntă este un moment delicat în care trebuie luați în considerare diferiți factori: contextul în care va fi adus, preferințele soților, tipul oaspeților și stilul general al nunții și decorul sălii.

Lăsați-vă ghidați de personalul cofetăriei Carina Sweets care, datorită experienței acumulate în acest tip de prăjituri, vă va însoți în alegerea tortului de nuntă pentru a vă oferi un desert personalizat, care ține cont de aceste aspecte: stil, culoare, gust, locație, personalitate, detalii. Cuvântul cheie este „personalizați': tortul de nuntă trebuie să vorbească pentru voi și despre voi!

După ce v-ați inspirat din cataloagele dedicate nunților, cu torturi de nuntă găsite pe Internet, trebuie să alegeți tortul de nuntă care se potrivește cel mai bine nunții și care să vă reflecte pe voi și gusturile voastre, precum și stilul ceremoniei, al rochie de mireasă și tipul de recepție.

Cofetarii de la Carina Sweets, vă sfătuiesc să alegeți ingrediente și arome simple. Adesea avem tendința să credem că un tort de nuntă trebuie să aibă neapărat gusturi neobișnuite pentru a impresiona imediat oaspeții și a fi apreciat de aceștia. În realitate este exact opusul! Atunci când alegeți umplutura pentru tortul de nuntă, optați pentru arome simple și proaspete, care sunt, de obicei, fructe vara și de ciocolată iarna. Cu siguranță, majoritatea oaspeților vor aprecia simplitatea și mai presus de toate faptul că nu vorbim despre un tort greu: să nu uităm că acest desert important ajunge chiar la sfârșitul unei mese care, datorită varietății și cantității de feluri de mâncare, este cunoscut că fiind destul de solicitantă și copioasă, chiar și pentru gurmanzi.

Cofetării de la Carina Sweets vă vor putea sfătui cu privire la tipul de tort de nuntă care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre, luând în considerare numărul de invitați și tipul de petrecere. Dacă numărul este foarte mare, ar putea fi, de exemplu, mai potrivit să optați pentru un tort de nuntă original, dar de dimensiuni medii, cu mai multe prăjituri individuale care să-l însoțească. Tortul de nuntă este unul dintre acele detalii care vor face nunta cu adevărat de neuitat.

În concluzie…

Dacă nu știți la cine să apelați pentru a face torturi de nuntă, Cofetăria Carina Sweets vă stă la dispoziție. Împreună cu ei, veți realiza cel mai frumos tort, pentru acea zi de neuitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle