(P) Care este cel mai bun telefon ieftin Samsung Galaxy?

Dacă vrei să investești într-un telefon mobil competent, cu sistem Android, dar dispui de un buget limitat, atunci acest articol cuprinde toate informațiile necesare pe care trebuie să le cunoști pentru a putea face o alegere în cunoștință de cauză!

(P) Care este cel mai bun telefon ieftin Samsung Galaxy?

În rândurile ce urmează îți vom prezenta pe larg patru telefoane mobile de excepție și anume: Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71, patru telefoane care deși nu sunt cele mai noi și nici cele mai performante de pe piață, reușesc cu succes să satisfacă așteptările chiar și celor mai pretențioși utilizatori.

Caracteristicile comune ale telefoanelor Samsung Galaxy S20 FE; Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71

Design

Cele patru telefoane care fac subiectul articolului de față sunt indentice ca dimensiuni două câte două. Astfel, Samsung Galaxy M51 și Samsung Galaxy A 71 au ambele diagonale de câte 6.7 inch în timp ce Samsung Galaxy S20 FE și Samsung Galaxy A51 de 6.5 inch. Mai mult, toate aceste patru telefoane sunt destul de similare și ca aspect, având rapoarte ecran / corp destul de similare, dar și colțuri rotunjite în mod similar. În plus, cu excepția telefonului Samsung Galaxy M51, toate celelalte telefoane prezentate în acest articol au camera selfie dispusă fix în mijlocul ecranului, expusă printr-o gaură rotundă, deschisă în partea superioară a acestuia. Mai mult, dacă tot suntem la capitolul design, merită să menționăm și faptul că pentru oricare din aceste telefoane utilizatorii pot investi într-un set de huse Samsung Galaxy S20 FE, huse Samsung Galaxy M51, huse Samsung Galaxy A51 sau huse Samsung Galaxy A71 de la Itelmobile, pentru un plus de siguranță ,dar și de personalitate.

Memoria internă

Indiferent dacă vorbim de Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 sau Samsung Galaxy A71, oricare din aceste patru telefoane ne pune la dispoziție o capacitate de stocare a datelor de 128 GB, mai mult decât suficientă pentru un terminal din această clasă de preț.

Memoria RAM

Dacă în ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor cele patru telefoane prezentate aici erau identice, la capitolul RAM avem din nou parte de terminale similare două câte două. Astfel Samsung Galaxy M51 și Samsung Galaxy S20 FE au câte 6 GB de memorie RAM, iar Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 câte 8 GB de memorie RAM.

Sistem de operare

În ceea ce privește sistemul de operare, telefonul Samsung Galaxy S20 FE care este și cel mai nou apărut telefon din această listă, este singurul care face notă discordantă. El vine la pachet cu un sistem de operare Android 11, spre deosebire de toate celelalte trei telefoane care operează cu Android 10 (Q). De asemenea, același lucru îl putem spune și despre suportul 5G, Samsung Galaxy S20 FE fiind singurul terminal care se poate conecta la această rețea.

Caracteristicile particulare ale telefoanelor Samsung Galaxy S20 FE; Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71

Cel mai bun telefon la autonomie

Când vine vorba de autonomie, nu ne putem ghida nici după preț și nici după data de lansare pentru a ne putea da seama care este cel mai potent telefon mobil din această selecție. Dacă le judecăm după numărul de mAh ai acumulatoarelor lor, s-ar părea că Samsung Galaxy M51 cu cei 4000 mAh ai săi este cel mai slab telefon din cele patru, Samsung Galaxy A71 și Samsung Galaxy S20 FE, ambele cu acumulatori de 4500 mAh pe locul doi, iar Samsung Galaxy M51, prevăzut cu un acumulator de 7000 mAh, cel mai bun.

Cel mai bun telefon la fotografie

Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy M51, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 diferă într-o oarecare măsură și în ceea ce privește sistemul de lentile al camerei foto principale. Astfel, Samsung Galaxy M51 și Samsung Galaxy A71, cele mai bune telefoane la fotografie judecate după numărul de megapixeli, au sisteme formate din lentile de 64 MP, 12 MP, 5 MP, respectiv alți 5 MP; Samsung Galaxy S20 FE un sistem compus din lentile de 12 MP, 8 MP și alți 12 MP; Și, în final, Samsung Galaxy A51, un sistem format din lentile de 48 MP, 12 MP, 5 MP și alți 5 MP.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle