(P) Care este cea mai plăcută tendință de casă și lifestyle în 2021

Șemineul electric este o soluție excelentă pentru a-ți îmbunătăți viața în acest an. Acest echipament a devenit foarte popular și reprezintă acum cea mai plăcută tendință de casă și lifestyle în 2021. 

(P) Care este cea mai plăcută tendință de casă și lifestyle în 2021

Acest sistem de încălzire are o tehnologie de flacără realistă, cu diferite niveluri de setare a căldurii, din care poți alege. Are și sistem de protecție împotriva încălzirii, ce poate opri alimentarea atunci când temperatura atinge un anumit nivel stabilit. Prin urmare, cu ajutorul unui șemineu electric se obține confortul dorit, o atmosferă caldă și plăcută în casă și acel confort de a ști că este complet sigur. 

În continuare, vom prezenta câteva dintre avantajele utilizării unui șemineu electric.

Asigură siguranța mediului, reduce emisiile de gaze cu efect de seră

Spre deosebite de alte tipuri de șeminee (care necesită gaz sau o cantitate mare de lemne) aceste sisteme electrice au emisii zero, nu eliberează gaze nocive. Ele folosesc tehnologia LED pentru a imita efectul de flacără, nu au niciun proces de ardere implicat. Becurile LED nu conțin mercur și au o durată de viață mai mare.

Instalare rapidă, întreținere redusă

În general un șemineu electric clasic se instalează destul de rapid, iar un șemineu electric modern se instalează cam în 30 de minute. Ambele pot fi integrate în orice tip de decor, al unei case sau al unui apartament, au prețuri accesibile, necesită o întrețiere redusă și pot fi găsite în diferite modele, în acest an. 

Eficient energetic

Poți economisi bani cu șemineurile electrice de pe Hombee.ro, care consumă doar energie electrică și prețurile lor sunt mai mici decât în cazul altor tipuri de șeminee (pe gaz ori pe lemne). Casele care au un șemineu tradițional, pe lemne, ar putea lua în calcul folosirea unui șemineu electric, deoarece acesta este eficient din punct de vedere energetic. 

Astfel de aparate utilizează mai puțină energie, după ce încălzesc rapid locuința pot fi oprite. Aeroterma încorporată în focarul electric poate fi setată la temperatura dorită, iar apoi ea se poate decupla în momentul în care acea temperatură este atinsă. Efectul de flacără al unui șemineu electric consumă mai puțin decât un bec incandescent.

Ele au consum mic de energie sau wați (W), costul de funcționare este mai mic, decât în cazul altor sisteme de încălzire. Cu ajutorul lor, oamenii pot face economie la facturile de energie (care sunt mari îndeosebi iarna). 

Șemineele electrice sunt o combinație ideală de culoare, design și focar electric. Poți alege un șemineu electric liniar, un șemineu electric pe colț, un șemineu electric încorporabil în mobilă, în perete sau în alte tipuri de materiale (de exemplu încastrat într-un perete fals din gisp carton).

Dacă nu ai un șemineu în casă, poți alege un șemineu electric modern care te va surprinde prin același confort și în plus nu va emite fum ca un șemineu tradițional pe lemne. Există și șeminee electrice 3D care pot fi încorporate în mobilier, în rigips, pereți de zidărie sau alt tip de material. Puterea lor de încălzire este mare, de 1.500 W și este asistată prin termostat digital inteligent.  

Alte avantaje ale acestor sisteme de încălzire:

  • Împrospătează aerul
  • Buștenii nu arată artificial
  • Nivelul de căldură poate fi controlat prin termostat și telecomandă
  • Oferă acea atmosferă creată de un șemineu real, are sunetul specific al buștenilor care ard. 

Un șemineu electric de pe Hombee.ro este foarte ușor de folosit și întreținut, alimentarea lui se face direct la priză, de 220V, are funcție de încălzire ce funcționează independent de flacără, dispune de o telecomandă și de un termostat digital prin care se poate seta temperatura dorită. 

Hombee.ro oferă diferite stiluri și modele de șeminee electrice: cu un focar electric încorporabil, șeminee electrice conectate direct la priză ori comode cu șemineu încorporat care reprezintă elemente excelente pentru camerele mari ale locuințelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration