(P) Cadouri funny pentru prietenii tăi!

Iepurașul de Paște se apropie cu pași repezi, prilej numai bun ca tu și prietenii tăi să vă faceți unele cadouri speciale. De regulă ești priceput la așa ceva, și până acum ai avut numai idei bune, dar anul acesta parcă vrei și altceva.

(P) Cadouri funny pentru prietenii tăi!

Pentru că este vorba de prieteni, ai nevoie nu neapărat de ceva folositor, ci mai degrabă ceva care să fie și foarte amuzant. Pentru că am simțit că ai nevoie de o mână de ajutor, am decis să îți oferim și câteva idei. 

Ceasuri deșteptătoare, cu mesaje haioase

Cel care urmează să primească darul tău este genul de persoană mereu în întârziere, și care apare mereu ultimul la întâlnirile voastre? Atunci are nevoie de un ceas deșteptător, dar nu oricare. Poți să îi oferi un ceas deșteptător personalizat cu unele mesaje haioase, cu imagini sugestive, sau cu formule matematice care să indice ora. Dacă vrei ceva mai mult de atât, află că a fost inventat un ceas deșteptător care nu doar că te trezește din somn dimineața, dar îți asigură și câteva exerciții fizice. Cum așa? Simplu: este vorba despre un ceas deşteptător care fuge prin toată casa pentru a fi oprit. Da, nu este o glumă, ci avem de a face cu un instrument de măsurare a timpului care, în momentul când alarma s-a declanșat, ceasul, care are două roţi, sare de pe noptieră şi pleacă 'la plimbare' prin cameră. Prietenul tău va sări imediat din așternuturile primitoare, pentru că acest ceas va continua să sune. Singura soluţie pentru a opri alarma și a scăpa de sunetul ei enervant este să se dea jos din pat şi să prindă ceasul. 

O cană aparte

În magazine sau pe internet găsești o ofertă generoasă, cu căni cu mesaje amuzante, care pot fi un cadou haios perfect pentru Paște. Dar, în același timp, poți să mergi ceva mai departe de atât, și să apelezi la unele centre unde poți personaliza această cană după bunul tău plac, astfel încât să se potrivească perfect cu destinatarul. Ai grijă însă să nu te întreci cu gluma, pentru că uneori prietenul tău nu înțelege întocmai mesajul pe care tu ai vrut să îl transmiți, și de aici lucrurile se pot complica puțin. În orice caz, o cană cu mesaje amuzante poate fi o idee bună pentru un prieten de nădejde.

Tricouri personalizate

Dacă încă mai ești în căutare de cadouri funny, atunci o sugestie bună ar fi unele tricouri personalizate. Nu ești prea convins? Noi credem că este chiar o idee bună, și îți vom explica și de ce. Tricoul este acel articol vestimentar pe care toată lumea îl poartă mai mereu: acasă, în parc, la sport, la o plimbare cu cei mici și nu numai. De aceea, avem de a face cu cadoul perfect. Pentru un plus de personalitate, cumpără unul cu mesaj, sau îl poți crea chiar tu: poți imprima un text sau o imagine care are o anumită semnificație. Prietenul tău chiar va aprecia gestul tău.

Obiecte decorative care ies din tipare

Indiferent de stilul în care alegem să ne aranjăm casa, decorațiunile au un loc aparte, pentru că oferă mai multă personalitate interiorului. Și… de ce să nu îți aduci și tu contribuția acum, cu niște obiecte decorative care ies oarecum din tiparele obișnuite. Cum ar fi să-i oferi un suport de pahare care amintește de niște sâni, sau un set de pahare pentru whiskey în formă de Micky Mouse? De asemenea, ai mai multă libertate de acțiune alegând niște pernuțe decorative care nu sunt deloc obișnuite. Și, la o simplă vizită la un astfel de magazin, poți găsi inclusiv obiecte aparent banale, dar care au o cu totul altă întrebuințare. Hai, recunoaște, deja simți cum ți se învârt rotițele și ai găsit ideea perfectă de cadou!  

Gadget-uri speciale

Orice bărbat este pasionat de tehnologie, iar gadget-urile… ei bine, chiar nu le poate rezista. Prin urmare, caută pe internet acele site-uri care comercializează gatget-uri neobișnuite, și fie ca anul acesta cadoul tău de Paște să fie unul pe măsură. Oferta este una generoasă, și pentru toate buzunarele, așa că vei găsi cu siguranță ceva care să îi atragă atenția și pe care să îl și folosească!

Mașinuță cu telecomandă

Dacă destinatarul cadoului tău este un El, copilăros și care încă mai adoră să se joace, atunci ce părere ai de o mașinuță cu telecomandă. Nu, nu ne referim la una destinată copiilor, ci una destinată adulților, cu multe funcții, și pe care ar fi bine să o poată asambla și singur. Pur și simplu o va adora, iar ideea ta i se va părea de-a dreptul genială.

Aparat vintage de făcut popcorn

Adorați să petreceți timpul împreună, în timp ce mai puneți țara la cale, vă uitați la un film sau la o competiție sportivă? Atunci ce ar fi toate acestea fără un bol mare de popcorn în față? Prin urmare, un cadou haios, dar în același timp și util, ar putea fi un aparat vintage de făcut popcorn. Vă va mai aduce aminte de copilărie, iar gustul floricelelor preparate așa chiar nu are egal. 

Jocuri de societate

Pentru că vă place încă să mai copilăriți, dar în același timp nu uitați nici faptul că acum sunteți 'oameni mari', niște jocuri de societate ar putea fi cadoul perfect, numai bun de oferit cu ocazia Paștelui. 

Ei, cum ți s-au părut ideile noastre? Este vreuna care ți-a atras în mod deosebit atenția?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle