(P) Cadouri de tip experiență – surprize pentru el și ea

(P) Cadouri de tip experiență – surprize pentru el și ea

Dacă ești îndrăgostit de iubita sau soția ta și vrei să întreții vie flacăra iubirii, trebuie să știi că puțină extravaganță nu strică niciodată. 

Bineînțeles, nu îți propunem să faci gesturi extreme, ci doar să cauți cele mai inspirate idei de cadouri pentru femei. Oricât de mult ți-ai dori, trebuie să fii sincer și să recunoști: după o relație de lungă durată florile sau ciocolata nu mai pot impresiona la fel de mult femeia de lângă tine.

Iată cum îți poți sensibiliza persoana dragă:

  1. Vacanță de trei zile pe o colină vâlceană – cu siguranță amândoi aveți nevoie de o gură de aer proaspăt care să vă desprindă de tot haosul cotidian. Experiența de trei zile vă va face să alungați monotonia și să trăiți clipe de relaxare în doi. Atât accesul la spa, cât și două tratamente de răsfăț se vor număra printre activitățile plăcute pe care le puteți face. Unul dintre tratamente este realizat cu uleiuri esențiale menite să aducă echilibru la nivelul întregului organism. Cea de-a doua modalitate pentru desfătare este masajul holistic. Nu-i așa că sunt tentante trei zile de relaxare în inima naturii?
  2. Aveți un animal de companie și deja simți că micuțul blănos i-a topit inima? Dacă patrupedul vostru devine din ce în ce mai răsfățat, sigur v-ar prinde bine câteva lecții de dresaj canin. 2 zile de cazare la munte pentru doi, timp în care specialiștii vă vor învăța tainele dresajului – pare un cadou atipic, dar atractiv, nu-i așa? În Covasna, la pensiunea Csipkes Zabala veți uita de toate grijile. Activitățile de care vă puteți bucura în doi sunt atât de multe, încât timpul cu siguranță nu va fi suficient. Nu doar lecțiile de dresaj vi se vor acorda, cât și plimbările cu căruța sau sania trasă de cai.
  3. Într-adevăr, femeile sunt mai răsfățate datorită delicateții lor. Astfel, și cadourile pentru bărbați trebuie prioritizate. Chiar dacă masculul alfa din viața ta nu este ușor de impresionat, sigur adrenalina îl încântă. Cadourile pentru el trebuie să îmbine aventura cu pasiunea. Așadar, dacă vrei să-i faci un cadou potrivit, optează pentru una dintre următoarele experiențe: zbor introductiv deasupra Brașovului, un traseu montan cu ATV-ul care vine la pachet cu un city break romantic sau chiar și un curs de tobe în București pentru ca el să devină mereu sufletul petrecerii.

În concluzie, pentru a-ți face perechea să se simtă cu adevărat specială trebuie doar să alegi un cadou inedit. Alege una dintre propunerile noastre și bucură-te de clipe de relaxare în doi.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle