(P) Ametistul te vindecă! 3 efecte ale pietrei prețioase asupra ta

Odată considerat printre cele mai prețioase nestemate din lume, ametistul și-a pierdut din valoare, odată cu descoperirile moderne de zăcăminte. Totuși, frumusețea pietrelor prețioase nu stă doar în raritatea lor! Acesta este motivul pentru care bijuteriile cu ametist sunt printre preferatele clienților magazinului Bijuterii TV.

(P) Ametistul te vindecă! 3 efecte ale pietrei prețioase asupra ta

Puțini știu cât de benefice sunt pietrele de ametist, atât pentru minte, cât și pentru corp! Astăzi vei descoperi 3 dintre cele mai interesante efecte pe care aceste nestemate le au asupra omului.

Ametistul te face mai frumoasă!

Proprietățile ametistului benefice tenului au făcut multe companii să comercializeze produse pe baza acestei pietre prețioase. Este demonstrat că ametistul îmbunătățește aspectul pielii, pentru că facilitează circulația sângelui și oxigenarea lui, dar și pentru că stimulează regenerarea celulară. El poate fi folosit și în combaterea afecțiunilor minore de piele din cauze bacteriene, precum acneea.

Se spune despre ametist că garantează un somn mai bun și mai profund, deoarece te ferește de coșmaruri și stres. Astfel, somnul tău de frumusețe va contribui la aspectul strălucitor al pielii, dacă porți frecvent o bijuterie cu ametist!

Ametistul te calmează!

Cu toții trecem prin perioade mai agitate și este normal să ne pierdem calmul. Totuși, ametistul încurajează echilibrul mental sau hormonal și te ajută să îți regăsești calmul și liniștea. El produce câmpuri magnetice mici, dar detectabile care interacționează cu câmpul magnetic al corpului uman. Se realizează un schimb de energii între cele două câmpuri, care are un efect pozitiv asupra minții și corpului nostru.

Cei care suferă de anxietate sau depresie au menționat în repetate rânduri beneficiile pe care ametistul le are asupra lor, îmbunătățindu-le situația.

Atunci când treci printr-o perioadă stresantă, este bine să alegi să porți o bijuterie cu ametist. Ea te va ajuta să te relaxezi și va contribui la starea ta de bine.

Ametistul te scapă de dependențe!

Dependența este o problemă reală în zilele noastre, care afectează productivitatea oamenilor și calitatea vieții lor. A devenit o normalitate, însă cei care reușesc să renunțe la viciile lor povestesc deseori despre fericirea și libertatea pe care o simt ulterior. 

Fie că vorbim despre alcool, zahăr, cafea sau țigări, ametistul este folosit în terapia de vindecare pentru starea de liniște pe care acesta o induce. Așadar, dacă încerci să renunți la ceva ce îți creează dependență, încearcă să găsești un aliat într-o bijuterie cu ametist; cu siguranță te va ajuta să câștigi lupta!

Deși mulți dintre purtătorii de ametist au ales aspectul nestematei, trebuie să fie conștienți și de efectele pe care bijuteria pe care o poartă le are asupra lor. Astfel, vor putea profita de câteva avantaje pe care ametistul le oferă.

Dacă vrei să experimentezi și tu efectele pozitive ale acestei nestemate, intră acum pe Bijuterii TV și alege-ți una dintre bijuteriile lor cu ametist! Poți găsi lănțișoare, brățări, cercei, inele sau pandantive, la prețuri accesibile pentru oricine. 

De pus si asta:  royalty-free image: pixabay.com

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle