(P) 6 ținute cool de primăvară pentru iubitul tău

După o iarnă în care ne-am refugiat cu toții în haine comode și călduroase, e timpul să depășim așa-numita hibernare vestimentară și să ne bucurăm de acest sezon de primăvară.

(P) 6 ținute cool de primăvară pentru iubitul tău

Și cum nu doar doamnele și domnișoarele sunt încântate de noi combinații vestimentare odată cu venirea noului sezon, ne-am gândit să-ți sugerăm câteva ținute de primăvară pentru iubitul tău. Iată 6 combinații vestimentare bărbătești cool pentru primăvară! 

Ținute de primăvară casual pentru bărbați


Primăvara este anotimpul perfect pentru abordarea unui stil casual, iar bărbații nu fac excepție de la regulă. Astfel, ținutele de primăvară casual le oferă bărbaților posibilitatea de a fi extrem de maleabili din punct de vedere al vestimentației. Odată cu venirea primăverii, iubitul tău poate opta pentru outfituri cool, caracterizate de piese vestimentare precum geci de primăvară, cămăși subțiri și pantofi de sezon. 

  1. Ținută casual cu geacă de piele pentru zi 

Gecile de primăvară sunt o piesă vestimentară binevenită în acest sezon, iar gecile de piele rămân, fără doar și poate, un must-have al sezonului. Iubitul tău poate opta, așadar, pentru o pereche de jeans negri, o cămașă subțire albă, o geacă de piele și o pereche de pantofi sport precum Adidas ZX flux, de exemplu, putând avea astfel una dintre cele mai cool apariții! 

    2. Ținută casual cu trenci elegant pentru seară 

Trenciul este un alt element mult așteptat odată cu venirea primăverii. Această piesă vestimentară este foarte versatilă, bărbații putând jongla cu el în cele mai diverse combinații vestimentare, de la casual classy, la un stil casual relaxat. Sugerează-i iubitului tău să aleagă o ținută cool de primăvară pentru seară formată dintr-o pereche de jeans, o pereche de pantofi casual din piele întoarsă, un trenci de culoare închisă și o eșarfă în aceeași paletă cromatică a outfitului.  

Ținute de primăvară office pentru bărbați

Stilul office este întotdeauna unul recomandat pentru bărbați, oferind o apariție cool și în același timp serioasă. Cămășile subțiri de tip office, sacourile, costumele și pantofii casual sunt piese vestimentare ideale pentru garderoba de primăvară a iubitului tău, cu atât mai mult cu cât programul său zilnic presupune mersul la birou. 

  1. Ținută office cu sacou pentru birou 

Stilul office este carcaterizat de combinații specifice, alcătuite din piese vestimentare pe care le regăsim și în alte stiluri vestimentare. Pentru o ținută lejeră de birou, partenerul tău poate alege să poarte o pereche de jeans albaștri, în combinație cu un tricou alb simplu sau o cămașă subțire office, un sacou bleumarin și o pereche cool de sneakers. Îi poți sugera să-și aleagă perechea potrivită de sneakers de pe Footshop.ro și va avea cea mai cool ținută de birou! 

    2. Ținută office cu costum pentru întâlnirile de afaceri 

Întâlnirile business presupun o mai mare atenție în ceea ce privește ținuta aleasă. Dacă iubitul tău urmează să se întâlnească cu parteneri de afaceri, o ținută ideală ar trebui să presupună un costum de culoare închisă, o cămașă office, o cravată și o pereche de pantofi eleganți. Pe cât de cool, pe atât de classy și serioasă va părea această combinație vestimentară! 

Ținute de primăvară elegante pentru bărbați

Eleganța atrage întotdeauna admirație, așa că iubitul tău nu ar trebui să ezite în abordarea stilului elegant odată cu noul sezon. Costumul, pantofii și accesoriile elegante sunt elemente care fac parte din garderoba unui bărbat elegant, acestea putând fi integrate în ținute diverse. 

  1. Ținută elegantă cu vestă și costum 

Dacă partenerul tău este adeptul acestui stil vestimentar, poate opta pentru o cămașă albă subțire, un costum bleumarin alcătuit din pantaloni, vestă și sacou, o cravată și o pereche de pantofi de culoare închisă sau în nuanțe asemănătoare cravatei. 

   2. Ținută elegantă cu jeans și loafers 

O altă combinație vestimentară elegantă poate fi și o ținută alcătuită dintr-o pereche de jeans negri, o cămașă în carouri, o vestă și un sacou într-o paletă neutră de culori și o pereche de loafers din piele, în nuanțe similare vestei și sacoului. Iubitul tău poate opta chiar și pentru o eșarfă în carouri cu care să poată accesoriza buzunarul sacoului, pentru o apariție și mai cool! 

Prin urmare, piesele vestimentare de primăvară permit crearea celor mai diverse ținute, indiferent de stilul vestimentar ales. Sugerează-i iubitului tău aceste idei cool menționate și cu siguranță va fi o apariție spectaculoasă în acest sezon! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion