(P) 5 sfaturi pentru alegerea corectă a unei rochii de mireasă

(P) 5 sfaturi pentru alegerea corectă a unei rochii de mireasă

Momentul în care trebuie aleasă rochia de mireasă este unul de o importanță aparte. Extrem de sensibil, acesta trebuie privit însă cu bucurie și transformat într-o experiență memorabilă, nu într-una epuizantă.

Multitudinea modelelor de rochii de mireasă existente la ora actuală pe piață poate pune în dificultate orice femeie. Lucrurile se simplifică cu mult dacă viitoarea mireasă știe exact ce i se potrivește și s-a informat în detaliu cu privire la tipurile de rochii, tendințe, prețuri și designeri.

Rochia de mireasă – elementul central al unei ținute perfecte

Este de la sine înțeles faptul că rochia este cea care primește cea mai mare atenție, iar căutarea ei începe cu mult timp înainte de fericitul eveniment.

Specialiștii recomandă ca procesul de selecție să înceapă cu aproximativ 6 luni înainte de nuntă. Dacă mireasa va începe căutarea cu puțin timp înainte de eveniment, există posibilitatea ca modelul să nu fie cel mult visat, iar ajustările, oricât de bine ar fi efectuate, să nu-i ofere senzația de unicitate dorită.

Pe lângă faptul că rochia ideală trebuie căutată cu ceva timp înainte de nuntă, Vera Sposa recomandă:

  1. În alegerea unei rochii de mireasă este important să se țină cont de siluetă.

Există mai multe tipuri de siluete, de la cele tip clepsidră, la cele tip căpșună sau pară. Important este ca alegerea rochiei să se bazeze pe acest criteriu, astfel încât imperfecțiunile să poată fi mascate, iar formele feminine să fie puse în evidență într-un mod echilibrat și seducător.

În cazul în care cumpărătoarea nu știe exact în ce tip de siluetă se încadrează, este recomandat să ceară sfatul specialiștilor (consultanților și vânzătorilor din magazinele de profil).

  1. Alegerea rochiei perfecte nu trebuie să fie influențată de preț.

Nunta este un moment unic în viața unei femei și, de aceea, nu ar trebui să fie influențată de factorul financiar. În ziua cea mare, mireasa trebuie să aibă o apariție de neuitat, să se simtă frumoasă și încrezătoare în propriile puteri.

Desigur, cum pe piață există nenumărate modele de rochii de mireasă, la prețuri care variază semnificativ de la o firmă la alta, este important să se stabilească un buget, însă dacă rochia perfectă îl depășește cu puțin, surplusul nu ar trebui să reprezinte o barieră.

  1. Rochia de mireasă trebuie să reflecte pe deplin personalitatea celei care o poartă.

Nu doar tipul de siluetă influențează alegerea finală, ci și părerea celor care merg la probă alături de mireasă. Aceștia, indiferent de număr, pot distrage atenția ei de la rochia ideală și, în loc să contribuie la crearea unei experiențe frumoase, accentuează neliniștea și conduc la selectarea unui model de rochie nepotrivit.

În acest sens, este recomandat ca la probă mireasa să fie însoțită de un număr cât mai mic de persoane și să opteze doar pentru modelul care o face să se simtă prețioasă.

  1. În alegerea unei rochii de mireasă deosebite trebuie să se țină cont și de tendințe.

Desigur, modelele de rochii de mireasă simple vor fi mereu la modă, atât datorită aspectului clasic și elegant, cât și croiului care avantajează mai multe tipuri de siluete. Pe lângă acestea, însă, trebuie să se țină cont și de ultimele tendințe, designerii venind în fiecare sezon cu elemente noi, pline de farmec și bun gust.

De exemplu, în acest an se poartă rochii de mireasă tip sirenă cu trenă detașabilă, modele ce asigură atât o apariție de neuitat, cât și confortul necesar.

  1. Pentru o apariție de neuitat este important ca pantofii, bijuteriile și voalul să se potrivească rochiei de mireasă alese.

Odată aleasă rochia ideală, atenția trebuie să se îndrepte către restul elementelor care compun ținuta de mireasă. Frumusețea rochiei va fi evidențiată dacă atât voalul, cât și pantofii, bijuteriile și restul accesoriilor vor fi alese cu cea mai mare atenție.

Pantofii, care nu trebuie neapărat să se asorteze cromatic cu rochia, trebuie să păstreze totuși aceleași detalii și linii, voalul trebuie ales atât în funcție de decolteul rochiei, cât și de ornamentele acesteia, iar bijuteriile trebuie să se potrivească coafurii și, desigur, personalității miresei.

Vera Sposa – rochii de mireasă de o frumusețe desăvârșită

Vera Sposa pune la dispoziția clientelor o gamă variată de rochii de mireasă deosebite, de la modele simple și elegante, la extravagantele rochii tip prințesă sau tip sirenă. Colecția de rochii de mireasă 2019 reunește creații splendide de la designeri de renume precum: Galia Lahav, Martha Blanc by Rosa Clara, San Patrick 2019, White One 2019, La Sposa 2019 sau Demetrios.

Vizitează showroom-ul Vera Sposa din București și lasă-te cucerită de liniile ireproșabile, materialele de calitate premium, ornamentele delicate din dantelă și cusăturile perfecte. Alege modelul care se pretează cel mai bine exigențelor tale și asigură-ți o apariție de neuitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle