(P) 5 motive să angajezi animatori profesioniști pentru petrecere

O zi de naștere, un botez la care sunt invitați și o mulțime de copii, party-ul dat la sfârșitul clasei a IV-a sunt doar câteva dintre momentele în care trebuie să găsești soluții potrivite pentru a-i face pe cei mici să se simtă bine.

(P) 5 motive să angajezi animatori profesioniști pentru petrecere

Dar de ce să te chinui și să nu lași asta în seama unor animatori formați tocmai în acest sens?

Copiii nu sunt ușor de mulțumit. Acum vor una, apoi vor alta, după care se răzgândesc și tot așa. E normal ca la o vârstă atât de fragedă să nu fii hotărât și nici să nu ai prea multă răbdare. Cine are copii știe foarte clar despre ce vorbim. Iar atunci când nu e vorba doar despre un singur copil, ci de mai mulți, strânși laolaltă la o petrecere, lucrurile ar putea să degenereze. Ei bine, nu s-ar întâmpla asta dacă în mijlocul lor ar fi unul sau doi animatori care știu exact cum să împace lucrurile și cum să îi facă pe toți să se simtă foarte bine.

Iată 5 motive care te vor face să înțelegi de ce atunci când au loc petreceri copii e foarte importantă prezența animatorilor:

Le faci copiilor o mega-surpriză

Gândește-te la bucuria copilului tău atunci când îi vei aduce la petrecere un animator sau o mascotă. Pe site-ul www.animatori-mascote.ro vei găsi o mulțime de personaje de poveste disponibile, precum Elsa, Belle, Jasmine, Batman, Spiderman, Superman, Cenușăreasa, Peter Pan, Iron Man, Pocahontas. Sunt eroii copilăriei, iar cei mici vor fi extrem de încântați să îi vadă în carne și oase'.

Știu să se adapteze fiecărei vârste

Știm că, de regulă, la petrecerile cu copii nu poți niciodată să ai toți invitații de aceeași vârstă. Mereu vor fi frați mai mari sau mai mici, care trebuie și ei susținuți să se simtă bine. Aici intervine încă o dată rolul animatorului. Acesta trebuie să cunoască puțină psihologie pentru a pătrunde în mentalitatea fiecărui copil în parte și a-și da seama ce își dorește, ce i-ar plăcea să facă și cum ar putea să se simtă bine.

Sunt actori profesionișți

Atunci când spui animatori petreceri copii te-ai putea gândi la niște amatori care câștigă un ban în plus făcându-i pe copii să radă. Nici gând. Este vorba doar despre actori profesionișți, cu studii de teatru și film, cu experiență pe scenă. Sunt oameni care își iubesc meseria și care nu își permit să îi dezamăgească pe copii cu vreo prestație îndoielnică.

Știu cum să comunice cu cei mici

Pentru animatori nu este ușor să se adapteze tuturor situațiilor, însă pentru că îndrăgesc această meserie și-au dezvoltat abilități speciale de comunicare. Un clovn va comunica prin gesturi, prin mimica fetei, prin jocurile pe care le face. O prințesă le va inspira pe fetițe cu eleganta ei, iar Spiderman, spre exemplu, îi va învăța pe băieți bunătatea și dreptatea. Fiecare personaj are rolul său și mesajul propriu.

Cunosc foarte multe jocuri

Un alt motiv pentru care e necesar să închiriezi animatori sau mascote pentru petreceri copii este numărul uriaș de jocuri și glume pe care aceștia le cunosc, așa încât cei mici să nu se plictisească o clipă. Copiilor le va plăcea să fie pictați pe față, iar jocurile cu baloane sunt preferatele lor.

Intră pe www.animatori-mascote.ro și alege personajul care știi că îi va face o mare bucurie copilui tău. Echipe de animatori și mascote vei găsi în toată țară. Pentru a-ți fi mai ușor să le identifici, iată-le în ordine alfabetică: Alba Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Reșița, Sibiu, Slatina, Slobozia, Târgoviște, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Zalău.

Sună la unul dintre numerele de telefon 0771057221 / 0771057225 și vei primi toate informațiile de care ai nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle