(P) 5 idei distractive pentru ziua de naștere a pisicii tale

Se apropie aniversarea pisicii tale și vrei să transformi acest moment într-un motiv de sărbătoare? Cu siguranță micul membru pufos al familiei merită să se simtă apreciat odată cu înaintarea în vârstă, iar sărbătorirea zilei de naștere a pisicii va fi o amintire distractivă atât pentru tine, cât și pentru micul patruped.

(P) 5 idei distractive pentru ziua de naștere a pisicii tale

Iubitorii de pisici știu că aceste feline nu sunt mai puțin importante decât oricare alt membru al familiei. Dacă și tu te regăsești în această categorie, ți-am pregătit 5 idei distractive pentru ziua de naștere a ghemotocului tău de blană! 

  1. Răsfață-ți pisica cu un tratament la salon 

Vrei să marchezi într-un mod inedit ziua de naștere a pisicii tale? Atunci o vizită la salon sau un spa pentru animale poate fi una dintre cele mai inspirate idei pentru pufoșenia ta. Oferă-i pisici tale în dar un tratament de cosmetizare și relaxare ce implică tuns, tăiatul unghiilor, coafat, curățatul urechilor sau tratamente pentru blăniță. 

   2. Mergi la pet-shop și cumpără-i pisicii jucării noi 

Aniversarea pisicii este o foarte bună ocazie de a reînnoi colecția de jucării a animalului tău de companie. Selectează jucăriile pisicii, aruncă-le sau depozitează-le pe cele uzate și dă o fuga la pet-shop pentru a cumpăra un set nou de jucării. Iubitorii de pisici știu cât de entuziasmate sunt patrupedele pufoase când apar noi puncte de interes! 

   3. Profită de ocazie și organizează un party de pisici 

Ziua de naștere a pisicii tale poate fi un moment oportun să organizezi un party între prieteni, care să vină și ei însoțiți de pisicile lor. Cine a spus că pisicile nu pot avea propria petrecere? Invită-ți prietenii cu pisici și nu uita să adaugi și hrană uscată pentru pisici în meniu. Că doar pisicile invitate trebuie să aibă și ele parte de un festin pe cinste! Desigur, poți alege și hrană umedă sau diverse gustări pentru patrupedele pofticioase. 

   4. Cumpără-i pisicii tale un tort aniversar sau o prăjitură 

Dacă alegi să organizezi o petrecere aniversară pisicii tale, asigură-te să nu lipsească mâncarea băutura și tortul sau prăjiturile. Comandă-i pisicii tale un tort aniversar pe care poți imprima eventual poza pisicii și savurează-l alături de invitați. Desigur, poți opta și pentru câteva cupcake-uri speciale pentru pisici, cu siguranță vor fi deliciul petrecerii aniversare! 

   5. Fă cât mai multe poze cu pisica ta 

Amintirile pe care le avem alături de animalele de companie sunt de neprețuit, iar sărbătorirea zilei de naștere a pisicii este cu siguranță un moment ce trebuie captat în cât mai multe fotografii. Imortalizează ziua de naștere a pisicii într-un set simpatic de fotografii și adaugă-le în albumul cu poze al animăluțului tău pufos. Suntem siguri că vei simți din când în când nevoia de a rememora momentele perfecte petrecute alături de pisica ta! 

Plină de afecțiune și de energie, dornică de joacă și extrem de inteligentă, pisica este un animal de companie excepțional. Și tocmai de aceea trebuie să profiți din plin de fiecare moment petrecut alături de ea. Ține cont de ideile noastre pentru ziua de naștere a pisicii tale și transformă această ocazie într-un moment memorabil pentru tine și micuțul animal pufos! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle