(P) 5 idei creative pentru a da o notă de lux locuinței

(P) 5 idei creative pentru a da o notă de lux locuinței

Felul în care arată o locuință spune foarte multe despre aceasta, practic, povestea ei. Frumusețea acestui lucru însă constă în faptul că tu poți influența aspectul casei prin amenajări și decorațiuni care, făcute în mod unitar, conduc la o imagine de ansamblu numit generic stil. Un stil unic și elegant este țelul fiecăruia dintre noi, de aceea, iată câteva idei care, cu siguranță, te vor ajuta să ai o locuință cât mai aproape de dorințele tale.

Aplică o tencuială decorativă de calitate

Tencuiala unei case este foarte importantă, indiferent dacă vorbim despre interiorul sau despre exteriorul acesteia. Tencuiala de calitate va avea aderență bună la stratul suport (mai ales dacă vorbim și de o amorsă de calitate), iar aspectul final va fi cu siguranță unul deosebit și va crea o suprafață lină și estetică. Poți comanda tencuiala decorativa pe piatraonline.ro, locul de unde, de altfel, poți achiziționa și alte produse ce pot da o notă de eleganță și stil casei tale, despre care vei citi în cele ce urmează.

Pune o pardoseală luxoasă

Pardoselile unei case sunt foarte importante, deoarece strălucirea lor te poate face, uneori, să te simți ca într-un adevărat palat. Dacă te oprești puțin asupra pardoselilor din piatră naturală, vei vedea că aspectul lucios al acestora, dar și modelele speciale, unice, îți vor schimba cu adevărat locuința făcând-o să arate minunat. Pe de altă parte, pardoselile moderne, precum cele epoxidice, îți oferă posibilitatea să te bucuri de pardoseli cu adevărat fabuloase, unele cu adevărate modele 3D. Oricare dintre aceste tipuri de pardoseli suportă și sisteme de încălzire în pardoseală, așa că te poți bucura de soluții premium pentru o casă aproape de lux.

Instalează sisteme performante de încălzire

Cea mai eficientă soluție ca să ai căldură în casă, dar și cea care oferă cele mai multe avantaje la acest moment, este cea reprezentată de sistemele de încălzire în pardoseală. Acestea sunt, de fapt, o rețea interconectată de țevi, legate la o cutie de distribuție, prin care trece agentul termic. Avantajul major al acestor sisteme moderne de încălzire în pardoseală este acela că oferă mai mult spațiu încăperilor, prin anularea sistemelor obișnuite. Caloriferele și radiatoarele nu își mai justifică prezența, drept pentru care spațiul ocupat de acestea este cu adevărat câștigat. În plus, căldura de la sistemele de pardoseală se distribuie de jos în sus, încălzind extremitățile și favorizând menținerea temperaturii mai mult timp. 

Iluminează calitativ

Felul în care este luminată o locuință este foarte important, deoarece lumina pune în evidență chiar și cele mai mici detalii. Poți folosi lumină rece sau caldă, spoturi sau becuri obișnuite, sau benzi de iluminare cu senzori. Fiecare dintre aceste soluții poate deveni cu adevărat specială, mai ales dacă alegi să combini arhitectura casei cu jocurile de lumini, dar și cu mobila sau accesoriilor. Alege iluminatul calitativ, care va avea efecte și la nivelul consumurilor, generând facturi mai mici. 

Alege stilul minimalist

Stilul cât mai deschis, cât mai transparent și simplu s-ar putea să fie cea mai bună alegere pentru noul tău stil. Minimalismul este, de fapt, despre a mobila și decora cu bun gust, astfel încât locuința să nu pară aglomerată, ci din contră, aerisită. Firește, fiecare decorațiune trebuie aleasă în funcție de imaginea de ansamblu, tocmai pentru a nu da greș, iar, în acest sens, poți apela la specialiști în domeniul amenajărilor interioare.

Stilul casei tale trebuie să fie unic, exact ca tine și să poarte o parte din personalitatea ta. Imaginea unei locuințe luxoase este dată de obiectele care mobilează și utilează casa, dar și de felul în care le îmbini în ansamblul final.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle