(P) 3 secrete de frumusețe, de la Andreea Raicu

Andreea Raicu este una dintre vedetele din România care și-au păstrat frumusețea nealterată, de-a lungul timpului.

(P) 3 secrete de frumusețe, de la Andreea Raicu

Desemnată, în mai multe rânduri, „cea mai sexy persoană a anului” sau „cea mai bună imagine feminină”, ea a fost, de fiecare dată, o prezență agreabilă care a demonstrat, în cei peste 20 de ani de activitate, cât de important este felul în care te prezinți în ochii publicului și, mai ales, cum să păstrezi acest aspect. 

Andreea este unul dintre cele mai bune exemple ale faptului că, dacă îți acorzi îngrijire cu multă atenție și iubire de sine, constant, îți poți păstra aspectul tânăr, dar și echilibrul psihic. 

Prin felul în care a înțeles să-și expună public vulnerabilitățile, dar, mai ales, să le depășească și să îi ajute și pe alții să reușească același lucru, a arătat că poți deveni o persoană mai puternică și mai echilibrată, având grijă de tine așa cum trebuie.

De-a lungul timpului, Andreea a împărtășit multe dintre secretele frumuseții sale, pe care le aplică, regulat, pentru un tonus bun și un psihic echilibrat.

Iată câteva secrete și trucuri de frumusețe à la Andreea Raicu.

1.O rutină de îngrijire nu este un moft sau ceva costisitor

Apelează la sfaturile specialiștilor și încearcă tratamente noi și revoluționare, atunci când tenul sau corpul tău au nevoie. De-a lungul timpului, Andreea a dezvăluit tratamente sau trucuri puțin costisitoare, pe care le folosește acasă, pentru un aspect sănătos al pielii sau al tenului.

La fel ca ea, poți apela la multe trucuri, cu efect rapid și puțin costisitor, care pot fi folosite din confortul căminului. Gama L’Occitane de Spa la tine acasă, de exemplu, conține produse care au la bază doar ingrediente naturale – lavandă, unt de Shea, ulei de migdale sau de cocos – cu efect calmant, relaxant și tonifiant. 

Ingredientele din aceste produse se adaptează cel mai bine pH-ului pielii, fiind, cel mai bine, absorbite și acceptate de corp. Incluse în rutina de îngrijire și folosite alături de lumânări sau bețișoare cu arome din plante, cu efect relaxant, amplifică senzația de mulțumire și pace cu tine însăți.

2. Îmbrățișează-ți frumusețea, așa cum este ea 

Modul în care Andreea și-a păstrat decența în aparițiile publice, fiind o persoană care știe să își pună în evidență, discret, atuurile cu care natura a înzestrat-o, este un criteriu pentru care a fost apreciată, de-a lungul timpului. Machiajul ochilor, de exemplu, în cazul ei, nu a fost niciodată unul exagerat, ci unul discret, care a pus în evidență culoarea lor naturală, prin nuanțele și contururile alese. 

Faptul că este mai mult adepta unor tratamente non-invazive, că acordă atenție hidratării, somnului și unei alimentații și unui stil de viață echilibrat se reflectă, cel mai bine, în aspectul său exterior. 

Un sfat de la un dermatolog de top, pe care l-a împărtășit și celor care o citesc, și care merită adoptat imediat este așa-numitul „minut de după duș'. Acesta presupune hidratarea pielii cu o cremă sau o loțiune protectoare, imediat ce ieși de sub duș, astfel încât toate elementele nutritive să fie, mai bine, absorbite de piele.

3. Cum să îți îngrijești părul și să îi permiți să arate cel mai bine, în starea sa naturală  

Felul în care îți îngrijești părul contează nu doar pentru aparițiile în spațiul public ci este o consecință directă a modului în care alegi să ai grijă, constant, de tine și de sănătatea ta. 

Desigur că o podoabă capilară bine întreținută înseamnă și folosirea de produse, măști și tratamente specifice, dar, este important ca acestea să fie corect alese astfel încât părul să respire, să fie hidratat și hrănit cu vitaminele și nutrienții potriviți și să arate bine oricând. 

Blogul personal al Andreei conține numeroase sfaturi de îngrijire, dar și multe rețete de tratamente sau măști care pot fi preparate acasă. Merită încercate cele cu ulei de cocos pentru repararea părului degradat. Datorită numeroaselor sale proprietăți,  uleiul de cocos combate problemele scalpului: pierderea proteinelor din fibra capilară, urmare a vopsirilor repetate, a decolorărilor sau a folosirii aparatelor de styling. 

Faptul că acorzi părului îngrijirea de care are nevoie și, mai ales, că îl poți purta liber, indiferent de vârstă, arată că l-ai considerat un element-cheie în aspectul exterior și că l-ai protejat în consecință.

Andreea Raicu este una dintre persoanele care nu s-au sfiit ca, de-a lungul timpului, să își expună public atuurile, dar și vulnerabilitățile caracteristice fiecăreia dintre noi. Prin activitatea ei constantă de pe blog, ce conține sfaturi de frumusețe dar și de alegere a unui stil de viață echilibrat, nu a făcut decât să își crească respectul publicului, și a adus-o mai aproape de acesta. 

Ea este un model de urmat pentru sfaturile sale și pentru felul în care a ales să se prezinte celor din jur, în tot acest timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty