O zi alături de Samsung Galaxy S9

O zi alături de Samsung Galaxy S9

Cum ar fi să ai alături de tine un companion digital care să te ajute să îți atingi potențialul maxim în fiecare zi? Un device care să te mențină organizată astfel încât să duci la bun sfârșit toate taskurile zilei, care să te ajute cu gestionarea activităților sportive și care să facă și cele mai cool poze? Samsung Galaxy S9 va deveni cel mai bun prieten în zilele pline la serviciu, dar și în vacanțele bine-meritate de după.

Cum să fii mai productivă cu Samsung Galaxy S9

Deschide Notes și întocmește o listă cu taskuri în fiecare seară, în ordinea priorității lor. Dimineața, în timp ce bei cafeaua, uite-te iar pe listă și decide-te dacă vrei să faci vreo modificare.

În momentele în care nu ai laptop-ul la tine, poți face multitasking direct pe smartphone, accesând două aplicații în același timp cu ajutorul opțiunii de split-screen de la Samsung. Mai întâi, trebuie să te asiguri că Pop-up view action' este activat în meniul Multi-Window. O aplicație se va deschide în partea de sus a ecranului, iar cea de-a doua se va deschide în partea de jos.

Poți răspunde mai repede la mesaje, fără să fie nevoie să ieși din aplicația pe care o foloseai. Doar trage mesajul în jos, răspunde, trimite-l, iar apoi vei reveni automat la ceea ce făceai înainte.

Mai sănătoasă și în formă cu aplicația Samsung Health

Samsung Health îți urmărește activitatea, nutriția și somnul, iar apoi îți oferă observații pe baza progresului tău. Folosește Căutarea vizuală Bixby pentru a scana alimentele și Samsung Health va calcula numărul de calorii și alte informații nutriționale ale acestora, apoi înregistrând informațiile. Astfel, devine mult mai simplu să monitorizezi aportul de alimente pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate.

Micile schimbări aduc rezultate mari. Prin stabilirea obiectivelor în trei sectoare cheie, vei putea deveni cea mai bună versiune a ta de până acum. Fii mai activă, mănâncă mai sănătos, și simte-te mai odihnită!

Samsung Health include detectarea automată a antrenamentelor. Așadar, atunci când ieși la alergat sau doar mergi, Samsung Health îți poate recunoaște mișcările și le urmărește pe dispozitivele tale. Samsung Health poate sincroniza dispozitivele portabile, inteligente și alte aplicații care vizează sănătatea, astfel încât poți fii sigură că informațiile sunt actualizate.

Cele mai frumoase poze de vacanță cu camera inovatoare a lui Samsung Galaxy S9

Acum nu trebuie să-ți mai faci griji că nu ai un aparat foto DSLR cu tine în vacanță. Samsung Galaxy S9 și S9+ au camere inovatoare, cu diafragma duală care se adaptează în mod automat la lumina puternică și lumina super scăzută, ca și ochiul uman. Acest lucru înseamnă că vei face fotografii extraordinare și pe timp de zi, și pe timp de seară. Nu ezita să faci experimente cu apertura, poți ajunge la niște rezultate uimitoare!

Surprinde-ți prietenii cu filmulețe super slow-motion și creează videoclipuri captivante pentru a le partaja cu aceștia. Adaugă muzică la videoclipul tău cu ajutorul unei selecții aleatorii din opțiunile preîncărcate sau folosește o melodie din propria listă de redare. Poți, de asemenea, să faci GIF-uri cu trei stiluri de loop: invers, înainte, sau bumerang.

Să nu uităm de noua ta poză de profil! Portretele tale vor fi mai de impact atunci când aduci chipuri în prim plan cu Live focus. Mai mult, poți folosi filtrele bokeh speciale pentru a transforma luminile de fundal în diferite forme predefinite.

Samsung propune utilizatorilor prin noile sale flagship-uri, Galaxy S9 și S9+, o tehnologie inovatoare, creeată special pentru a satiface nevoile omului modern. Acum a devenit mult mai simplu să îți gestionezi task-urile, viața sportivă și să faci cele mai cool poze pe care să le împărtășești cu prietenii tăi. A devenit mult mai simplu să faci din fiecare zi una de succes.

Recomandari
Mai multe din advertorial