#doepicshots: O vară epică, alături de Samsung România. 5 motive pentru care iubim vara

#doepicshots: O vară epică, alături de Samsung România. 5 motive pentru care iubim vara

Cu siguranță cele mai frumoase și epice momente se regăsesc în experiențele pe care le avem pe parcursul verii: vacanțe, excursii la mare sau la munte și nu în ultimul rând, o multitudine de festivaluri! Zile și nopți pline de muzică, distracție și prieteni, momente de neuitat care să ne scoată din monotonia de zi cu cu zi. Dar care sunt, mai exact, lucrurile care ne fac vara mai frumoasă?

  1. Poți merge la plajă mai des

În sfârșit este destul de cald încât să mergi la plajă în fiecare weekend. Cu nisipul sub tălpi, costumul de baie pe tine și protecția solară pregătită în geantă, ești pregătită de câteva ore de relaxare pe plajă.

  1. Concediul de vară

Este momentul să-ți iei o săptămână de concediu, să uiți de grijile și de email-urile care așteaptă în inbox. Vizitează pe îndelete o capitală europeană, mergi la plajă pe alt continent, sau de ce nu, explorează meleagurile românești.

  1. Zile mai lungi

Parcă e alta atmosfera atunci când pleci de la birou și încă e lumină afară. Ai mai multă energie, chef să ieși cu prietenii, poate chiar și motivație să ieși în parc la o sesiune de jogging.

  1. Timp pentru tine însăți

Profită de concediu și zilele lungi de vară și mergi să-ți faci acel tratament facial la care visezi de anul trecut, fă-ți programare la masajul acela de 60 de minute, stai la jacuzzi cât vrei tu, fără sentimente de vinovăție. Este vara ta!

  1. Festivalurile

Festivalurile reprezintă șansa perfectă de a-ți exersa mișcările de dans și de a te „împiedica' de noua ta iubire. Te poți îmbrăca cu cele mai nebune haine din șifonier, poți să te dai cu sclipici pe păr și pleoape, poți avea, poate, cea mai frumoasă experiență din viața ta.

Dar cât de cool este să captezi esența celor mai frumoase momente ale verii, prin cele mai epice fotografii? Și să le arăți și prietenilor, pe toate canalele de Social Media. Samsung Galaxy S9 vrea să amplifice distracția de anul acesta, oferindu-ți posibilitatea de a face cele mai tari poze cărora să le dai share.

Fie că vorbim de Neversea, primul festival la care Samsung Galaxy S9 a fost telefonul oficial și unde provocați de Samsung România, un epic SQUAD format din trei brand ambassadors Samsung au dat tonul distracției alături de o gască de prieteni (caștigători ai concursului Samsung), fie că vorbim de Untold sau Summer Well – unde distracția abia începe, flagship-ul Samsung a fost cel mai de nădejde partener al celor ce și-au dorit să facă visual storytelling.

Cei care vor să se alăture distracției alături de Samsung Epic SQUAD, pot încărca cea mai cool poză cu gașca lor pe pagina de Instagram, cu hashtag-ul #doepicshots și tag la festivalul la care își doresc să participe. Câștigătorul concursului va primi bilete și cazare pentru el și încă patru prieteni, plus un Galaxy S9+ cu care să facă cele mai tari fotografii de festival. Așadar, utilizatorii care vor să se alăture petrecerii și la UNTOLD și Summer Well trebuie să urmeze acești pași, cu tag-urile spre paginile de festival: @untoldfestival și @summer_well_festival.

Pentru mai multe detalii, regulament și perioada campaniei, vă invităm să vizitați pagina oficială – www.doepicshots.ro

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial