Fond de ten Facefinity All Day Flawless 3-in-1, Max Factor

Max Factor va prezinta cea mai recenta inovatie in ceea ce priveste beneficiile multiple ale unui fond de ten: Facefinity All Day Flawless 3-in-1.

autor: in data 27.09.2012

O combinatie inedita intre baza de machiaj, fond de ten cu factor de protectie 20 inclus si corector pentru micile imperfectiuni: toate acestea creeaza un ten fara cusur, cu aspect mat si proaspat, ce dureaza intreaga zi.

Primul produs din istoria Max Factor, 3 in 1: Facefinity All Day Flawless fond de ten, ce uneste 3 “unelte” indispensabile pentru un look profesional intr-o singura sticluta : baza care se aplica inainte de orice machiaj, pentru rezistenta, fond de ten cu factor de protectie si nu in ultimul rand, corectorul. Un mix de trei produse care indeplineste dorintele tuturor femeilor ce vor sa obtina un ten perfect finisat si un aspect mat, pentru intreaga zi.

Datorita tehnologiei flexi-hold, baza fondului de ten permite produsului sa se “aseze”perfect pe piele, fara a crea senzatia de ten incarcat. De asemenea , Facefinity all Day Flawless 3 in 1, contine micro-particule ce actioneaza ca niste mici mecanisme care apara impotriva factorilor externi (precum transpiratie si sebum), corectand si mentinand un aspect impecabil al pielii peste zi. Si in final, formula cu SPF 20 furnizeaza o acoperiere perfecta pentru intreaga zi datorita particulelor, pe care le contine si care reduc aspectul uleios al tenului.
 

Alte informatii

Daca ti-a placut acest articol, urmareste ELLE.ro pe FACEBOOK

Spune-ti parerea:

Pe aceeasi tema:

Luciu de buze Sparkle in Paris, Oriflame

Luciu de buze Sparkle in Paris, Oriflame

Luciu incredibil, oriunde ai merge! Gloss-ul Power Shine Sparkle in...

mai multe

7

Calus Off, spray pentru dizolvarea calusurilor, Pronails

Calus Off este un emolient foarte puternic ce are capacitatea de a diz...

mai multe

Boss Nuit te invita sa petreci o seara minunata in BB UNIREA KENDRA

Boss Nuit te invita sa petreci o seara minunata in BB UNIREA KENDRA

Boss te invita luni 1 octombrie in magazinul Kendra Unirea Bucurest...

mai multe

Taguri: , , , , , ,

Libertatea Unica.ro auto-bild.ro Avantaje TV mania Elle Viva Psychologies