FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private 
Elle - februarie 2010

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului elle.ro -> Despre revista Elle
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
aknna

Data inscrierii: 04/Ian/2010

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 9:44 pm    Titlul subiectului: Elle - februarie 2010 Raspunde cu citat (quote)

Am luat azi revista, n-am apucat sa citesc foarte mult din ea, dar am rasfoit repede pana la pagina Mihaelei Nicola care mi-a placut foarte mult! Cand am vazut coperta din departare am crezut ca e Loredana Groza, de abia cand am citit mi-am dat seama ca era Lady Gaga Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gabriela90

Data inscrierii: 23/Dec/2009

MesajTrimis: Mar Feb 02, 2010 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu m-am bucurat ca e lady gaga pe coperta. chiar nu o vazusem pana acum pe copertile revistelor de moda din romania. mi-a mai placut street fashion, cu toate hainutele alea dragute si nu in ultimul rand, pictorialul din Gaia, care e fenomenal. ar trebui sa faceti mai multe pictoriale cu moda strazii, e un fenomen nou pe piata din romania si care merita sa fie urmarit.

www.gabrielaciobanu.blogspot.com
Sus
admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/Oct/2009

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 5:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

scrieti aici ce parere aveti despre revista Elle - editia Februarie 2010!

Cei care au editia de Februarie a revistei Elle sunt invitati sa-si spuna parerea despre articolele din revista, comentati-le aici!
Sus
patipatipati

Data inscrierii: 24/Dec/2009

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2010 1:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi se pare ca Lady GaGasca Very Happy nu are ce cauta in Elle, mai ales pe cover, eu o asociez cu teatrul de marionete, nu cu vreo fashion icon/celebrity.
In fine, ELLE a compensat acest aspect prin pozele si articolul cu divinul Stefano Pilati ... indiferent de orientarea dumnealui, pentru mine e semizeu;)
SUPER !
Sa ne mai bucurati si pe viitor cu oameni cu gust;)
Sus
gabriela90

Data inscrierii: 23/Dec/2009

MesajTrimis: Mie Feb 17, 2010 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cum adica lady gaga nu e un fashion icon, ci mai mult o marioneta pe a teatru? Lady Gaga a reinventat moda! A iesit din banal tocmai atunci cand era mai multa nevoie!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului elle.ro -> Despre revista Elle Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum