| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
aknna
Data inscrierii: 04/Ian/2010 Mesaje: 3 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 27, 2010 9:44 pm Titlul subiectului: Elle - februarie 2010 |
|
|
Am luat azi revista, n-am apucat sa citesc foarte mult din ea, dar am rasfoit repede pana la pagina Mihaelei Nicola care mi-a placut foarte mult! Cand am vazut coperta din departare am crezut ca e Loredana Groza, de abia cand am citit mi-am dat seama ca era Lady Gaga  |
|
| Sus |
|
 |
gabriela90
Data inscrierii: 23/Dec/2009 Mesaje: 19 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 02, 2010 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu m-am bucurat ca e lady gaga pe coperta. chiar nu o vazusem pana acum pe copertile revistelor de moda din romania. mi-a mai placut street fashion, cu toate hainutele alea dragute si nu in ultimul rand, pictorialul din Gaia, care e fenomenal. ar trebui sa faceti mai multe pictoriale cu moda strazii, e un fenomen nou pe piata din romania si care merita sa fie urmarit.
www.gabrielaciobanu.blogspot.com |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
scrieti aici ce parere aveti despre revista Elle - editia Februarie 2010!
Cei care au editia de Februarie a revistei Elle sunt invitati sa-si spuna parerea despre articolele din revista, comentati-le aici! |
|
| Sus |
|
 |
patipatipati

Data inscrierii: 24/Dec/2009 Mesaje: 19
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi se pare ca Lady GaGasca nu are ce cauta in Elle, mai ales pe cover, eu o asociez cu teatrul de marionete, nu cu vreo fashion icon/celebrity.
In fine, ELLE a compensat acest aspect prin pozele si articolul cu divinul Stefano Pilati ... indiferent de orientarea dumnealui, pentru mine e semizeu;)
SUPER !
Sa ne mai bucurati si pe viitor cu oameni cu gust;) |
|
| Sus |
|
 |
gabriela90
Data inscrierii: 23/Dec/2009 Mesaje: 19 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 17, 2010 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cum adica lady gaga nu e un fashion icon, ci mai mult o marioneta pe a teatru? Lady Gaga a reinventat moda! A iesit din banal tocmai atunci cand era mai multa nevoie! |
|
| Sus |
|
 |
|