| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
patipatipati

Data inscrierii: 24/Dec/2009 Mesaje: 19
|
Trimis: Sam Dec 26, 2009 9:50 pm Titlul subiectului: Medicamentele şi slăbitul - CEA MAI PROASTA alegere |
|
|
Din proprie experienta va sfatuiesc să nu le incercati, indiferent de tip sau pret, ele nu ajuta.
Nici gratis nu aş mai apela la aşa ceva. |
|
| Sus |
|
 |
gabriela90
Data inscrierii: 23/Dec/2009 Mesaje: 19 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 22, 2010 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
am folosit si eu pastile de slabit si dupa 2 saptamani m-am ingrasat la loc deci mai bine dati fuga la sala si transpirati! e cea mai buna metoda
www.gabrielaciobanu.blogspot.com |
|
| Sus |
|
 |
doareu
Data inscrierii: 21/Ian/2010 Mesaje: 2 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 22, 2010 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
patipatipati,ti s-a intamplat ceva in urma acestor medicamente?
adica,stiu ca teoria spune sa slabesti natural,prin regim si sport. dar poate uneori nu e posibil doar asa. de pilda, eu am tinut regim toata viata mea, si au fost ani de zile cand faceam zilnic sport, acasa sau la sala, si nu am slabit. eu am soldurile mari si picioarele groase, si in acele zone nu am putut niciodata sa slabesc. acum un an mi-am facut o liposuctie si am luat si niste pastile din acestea de slabit, si acum arat mai bine ca niciodata in viata mea! |
|
| Sus |
|
 |
navdixt
Data inscrierii: 06/Mai/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 9:20 pm Titlul subiectului: EXOTIQUE DESIGNER LINGERIE |
|
|
Capitala Mondiala A Chiloteilor SENSUALLE BRASIL
ACUM SI IN ROMANIA!
LenJerie intima lucrata manual, cu/fara swarovski, MARIMI UNIVERSALE!
www.lenjeriata.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|